A murit Adi Pop, fost director Loctrans și al Poliției Locale 

Data:

Share post:

Adrian Pop, fost director Loctrans și al Poliției Locale Slatina, a încetat din viață, noaptea trecută, la doar 48 de ani.

Potrivit unor surse, Adi Pop se afla la un grătar în Slatina, când a început să acuze stări de rău. La scurtă vreme, el a decedat.

Mai mulți prieteni și cunoscuți au transmis mesaje, pe contul său de Facebook.

Originar din Sighetu Marmației, a devenit slătinean în 1997, prin căsătorie, şi în capitala Oltului a dezvoltat o carieră de invidiat în administraţie.

Adrian Pop a fost director al Poliţiei Comunitare, aşa cum se numea în trecut, în perioada 2008-2009, iar în perioada februarie 2009 – august 2010 a ocupat funcţia de subprefect de Olt. Din 2010, a revenit la conducerea Poliţiei Locale, până în 2021.

Din 2021 și până la începutul acestui an a fost directorul Loctrans, societatea de transport în comun a Primăriei Slatina.

A practicat boxul din clasa a IV-a, până la terminarea cursurilor liceale. În 1991 a câştigat chiar titlul de vicecampion naţional.

VEZI ȘI:

Articole similare

Medic lăsat fără drept de practică după moartea unei adolescente de 15 ani

Un medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Satu Mare a fost exclus din...

Cod galben în Oltenia. Se anunţă averse torenţiale şi grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de...

Două redacţii au întrerupt colaborarea cu ziaristul acuzat că a violat o colegă

Acuzaţia de viol făcută de jurnalista Adina Florea la adresa fostului său coleg Răzvan Băltăreţu nu a rămas...

Afacere cu buletine pentru ucraineni denunţată de cei implicaţi. La o adresă ar figura 7.000 de persoane

Situaţie incredibilă în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani. Aflată la mică distanţă de graniţa cu Ucraina, în...