Femeia cu „cele mai mari buze din lume” suferă din dragoste. Toți bărbații fug de ea

Data:

Share post:

O tânără care spera să stabilească recordul pentru cei mai mari pomeți din lume a declarat că șansele ei de a găsi dragostea au fost zdrobite. Femeia în vârstă de 25 de ani a dezvăluit că medicii refuză să îi mai facă alte operații, deși, ea nu este mulțumită de aspectul fizic.

Femeie care pretinde că are „cele mai mari buze din lume” a dezvăluit necazurile sale pe planul sentimental. Andrea este disperată să-și găsească ursitul. Deși a „luptat să găsească dragostea”, din cauza aspectului său extrem, niciun pretend nu s-a arătat la orizont.

Femeia cu cele mai mari buze suferă din dragoste

Andrea Ivanova, în vârstă de 25 de ani, a cheltuit aproximativ 1.600 de lire sterline numai pe filler pentru pomeți.  Femeia speră că va obține un nou record pentru cei mai mari obraji din lume. Dar, medicii sunt îngrijorați că nu vor mai injecta alte materiale de umplutură pe fața ei.

Andrea a decis chiar să se înscrie la populara emisiune TV de întâlniri The Bachelor, în încercarea de a găsi dragostea. Fară succes însă. Din păcate, nu a fost o candidată ideală, așa cum i s-a spus: „Noul burlac a spus că nu-i plac fetele cu multe intervenții estetice.”

Influencerița bulgară a dezvăluit, de asemenea, că mai multe cabinete de chirurgie estetică au refuzat să îi mai facă operații, deoarece ar putea fi „fatale”. Dar se pare că nu are de gând să se oprească prea curând. Deși acest lucru are un impact asupra vieții ei amoroase.

„Mi-am dorit foarte mult să particip la emisiune, pentru că aș putea câștiga mai multă popularitate și, eventual, să întâlnesc dragostea, de asemenea, sunt un mare fan, deoarece este întotdeauna filmat în locuri foarte frumoase și luxoase din întreaga lume – dar am fost lăsată foarte dezamăgită. Am vrut să-mi testez rezistența de caracter și dacă voi fi în conflict cu celelalte fete. Dar sezonul acesta a fost destul de șocant, deoarece noul burlac a spus că nu-i plac fetele cu multe intervenții estetice”, a declarat tânăra pentru Mirror.

Cum arătă ursitul femeii

Andrea crede că nu a fost selectată din cauza aspectului ei „controversat” și pentru că are cele mai mari buze din lume. Bulgăroaica a explicat că :

„Dacă am o relație cu cineva și el îmi spune că nu se simte confortabil când merge pe stradă cu mine sau în locuri publice, atunci ne vom despărți. Mă voi simți prost sau jignită, așa că atunci va trebui să îmi caut un nou partener care să nu fie împiedicat de aspectul meu”.

Andrea este nerăbdătoare să se îndrăgostească. Își va pune sufeltul pe tava persoanei care o acceptă și care nu se sperie de aspectul ei. Deși, primește reacții negative pe rețelele de socializare, bulgăroiaca va continua cu intervențiile chirurgicale până își va îndeplini visul. Obiectivul prinicpal: cei mai mari pomeți din lume.

Deși, corpul uman are o limită, aspect iterat și de esteticienii care se ocupă de Andreea Ivanova, se pare că recomandările medicilor nu o vor opri pe tânara bulgăroaică să intre în Cartea Recordurilor.

„Aș vrea să mă îndrăgostesc nebunește și cu adevărat și să întâlnesc partenerul potrivit pentru mine, pentru că dragostea este cel mai frumos lucru din această lume.” În ciuda reacțiilor negative pe care le primește online pentru aspectul ei, vedeta din social media spune că va continua să își facă mai multe proceduri până când își va atinge scopul final – cei mai mari și mai plinuți pomeți din lume.

Medicul meu m-a avertizat că este periculos să îmi injectez mai mult în buze, deoarece este îngrijorat că unele vase de sânge vor fi blocate. El mă sfătuiește să îmi hidratez mereu buzele în mod constant, dar, în ciuda îngrijorărilor sale, nu sunt îngrijorată. Vreau să am cei mai mari și mai plinuți pomeți din lume după un timp și voi obține aspectul meu de vis, a conchis Andrea Ivanova, femeia care pretinde că are cele mai mari buze din lume.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...