Accident grav în Vâlcea: Motocicletă lovită de un autoturism, intervine elicopterul SMURD (VIDEO)

Data:

Share post:

Un accident rutier grav s-a produs, marţi, în localitatea Ionești din Vâlcea, un autoturism lovind o motocicletă pe care se aflau doi pasageri. La fața locului, echipele de intervenție au acționat prompt pentru a oferi asistență medicală celor implicați în accident. A fost nevoie şi de intervenţia elicopterului SMURD.

În urma impactului violent, ambele victime, un bărbat și o femeie, au suferit răni serioase. Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean Vâlcea, iar bărbatul a fost luat de elicopter şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

„Accident rutier in loc. Ionesti – Marcea unde un autoturism a lovit o motocicleta cu 2 pasageri pe ea. La fața locului s-au deplasat: Alocat 1 ASAS, 1 SMURD si 2 ambulante SAJ de la Valcea plus ELICOPTERUL SMURD de la Dolj.

In urma accidentului au rezultat 2 victime, ambele de pe motocicleta. Dupa acordarea de îngrijiri medicale preliminare, o femeie a fost transportata de SAJ la UPU Valcea. Cea de-a doua victima, un bărbat, a fost preluata de Elicopterul SMURD transportata la UPU DJ”, transmite ISU Vâlcea.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...