Acoperişul unui restaurant din Piteşti, cuprins de un incendiu. Cei 40 de clienţi au reuşit să iasă, iar pompierii au evacuat blocurile învecinate

Data:

Share post:

Acoperişul unui restaurant din Piteşti a fost cuprins de un incendiu, duminică după-amiază, focul pornind de la panourile fotovoltaice. Clienţii restaurantului au ieşit la timp, iar pompierii au evacut locatarii din două blocuri învecinate.

Din primele informații, arde generalizat acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Clienţii restaurantului s-au autoevacuat.

Potrivit ISU, Intervin pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

În sprijin se deplasează o autospecială de stingere de la Detașamentul Mioveni.

„40 de persoane s-au autoevacuat din incinta operatorului economic, iar pompierii au evacuat aproximativ 39 de persoane din cele două blocuri învecinate.

Echipajul medical a acordat îngrijiri medicale și a transportat la spital o persoană care locuiește în apropiere de locul în care a izbucnit incendiul și a suferit un atac  de panică”, transmite ISU Argeş.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...