Acoperişul unui restaurant din Piteşti, cuprins de un incendiu. Cei 40 de clienţi au reuşit să iasă, iar pompierii au evacuat blocurile învecinate

Data:

Share post:

Acoperişul unui restaurant din Piteşti a fost cuprins de un incendiu, duminică după-amiază, focul pornind de la panourile fotovoltaice. Clienţii restaurantului au ieşit la timp, iar pompierii au evacut locatarii din două blocuri învecinate.

Din primele informații, arde generalizat acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Clienţii restaurantului s-au autoevacuat.

Potrivit ISU, Intervin pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

În sprijin se deplasează o autospecială de stingere de la Detașamentul Mioveni.

„40 de persoane s-au autoevacuat din incinta operatorului economic, iar pompierii au evacuat aproximativ 39 de persoane din cele două blocuri învecinate.

Echipajul medical a acordat îngrijiri medicale și a transportat la spital o persoană care locuiește în apropiere de locul în care a izbucnit incendiul și a suferit un atac  de panică”, transmite ISU Argeş.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...