Un bărbat de 96 de ani, din Slatina, şi-a pus capăt zilelor. Cum a fost găsit

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 96 de ani şi-a pus capăt zilelor, duminică după-amiază, fiind găsit spânzurat, în locuinţa sa de pe strada Podgoriilor din Slatina.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Slatina pentru necropsie. Poliţiştii au deschis un dosar în acest caz.

„La data de 30 iulie 2023, în jurul orei 15:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi sinucis într-un imobil situat pe strada Podgoriilor, din municipiul Slatina.

La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina, care a identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 96 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt.

Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării autopsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Olt.

Bărbatul locuia singur.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...