Adolescenţi reţinuţi după ce au intrat peste doi bătrâni bolnavi şi i-au lovit pentru a-i jefui

Data:

Share post:

Doi adolescenţi de 15 ani şi 16 ani au fost reţinuţi de procurori după ce au intrat într-o locuinţă. Au agresat şi ameninţat cu moartea proprietarii pentru a le da bani şi le-au agresat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a arătat, joi, într-un comunicat de presă, că doi adolescenţi de 15 ani şi de 16 ani au fost reţinuţi pentru tentativă la tâlhărie calificată şi tâlhărie calificată.

În noaptea de 24/25 iulie, cei doi au intrat într-o locuinţă din Cobadin, unde se aflau cei doi proprietari, dar şi alte două persoane.

“La această adresă, inculpaţii au pătruns în camera persoanelor vătămate vătămate P.D. şi P.O., persoane în vârstă de 71, respectiv 66 de ani, cu grave probleme medicale şi de mobilitate şi, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora, i-au ameninţat că îi omoară dacă strigă după ajutor şi le-au solicitat să le spună unde ţin banii. Persoanele vătămate le-au spus inculpaţilor că nu au bani, motiv pentru care cei doi inculpaţi s-au suit în patul în care aceştia stăteau, peste picioarele lor, şi au început să caute, sub pilotă şi sub saltea”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Cei doi nu au găsit bani şi au mers în altă cameră, unde se afla o altă persoană, iar unul dintre adolescenţi a lovit-o cu pumnul în faţă. Apoi, cea de-a patra persoană aflată în locuinţă a vrut să o ajute pe victimă, dar a fost lovită cu pumnii de către cei doi adolescenţi. Ei au furat ceasul şi un telefon mobil, care aparţineau acestor două persoane, după care au fugit.

Cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...