Agenţi de poliţie transformaţi în îngeri păzitori. Elvis şi Daniel au salvat doi bătrâni din flăcări

Data:

Share post:

Un apel de urgență în noaptea de marţi spre miercuri avea să anunțe un incendiu la o locuință din localitatea Jiana Veche.

Un echipaj de poliţie format din agent șef de poliție Vîlvoi Elvis și agent de poliție Vlădica Daniel s-a deplasat de urgență la adresa indicată de dispecer.

Când au ajuns acolo cei doi colegi au observat că focul se manifesta violent și cuprinsese accesul în locuință.

Elvis și Daniel nu au stat prea mult pe gânduri și au spart o altă ușă pentru a putea pătrunde în locuință și a vedea dacă se află vreo persoană.

Acolo, cei doi agenți au înaintat prin fumul dens și într-una din camere au găsit două persoane, o femeie de 72 de ani și un bărbat de 74 de ani, care dormeau în momentul izbucnirii incendiului.

Secundele se scurgeau, iar focul pusese stăpânire pe întreg imobilul, iar în acel moment Elvis și Daniel s-au uitat unul la altul și fără să-și spună ceva, amândoi au știu ce au de făcut: să îi salveze pe cei doi bătrâni.

Fără să ezite, i-au luat în brațe pe cei doi și i-au scos din interiorul locuinței.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical care i-a evaluat cele două persoane, neimpunându-se transportul la spital.

Pompierii prezenți la eveniment au lichidat incendiul.

„Felicitări Elvis și Daniel pentru curajul de care ați dat dovadă! De polițisti ca voi are nevoie comunitatea!”, au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi într-un mesaj pe reţelele de socializare.

Articole similare

„Antrenorul de copii geniali”, prins în flagrant în timp ce ar fi violat un minor

Un tânăr cunoscut ca „antrenorul de copii geniali” a fost prins în flagrant în timp ce ar fi...

Criminalul femeii medic stomatolog, prins (VIDEO)

Principalul suspect în cazul uciderii femeii medic stomatolog din Brăila a fost prins și dus la audieri. Principalul suspect...

Cod galben de instabilitate atmosferică: Vijelii și grindină duminică, urmate de val de căldură intensă

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică pentru duminică, anunțând vijelii și grindină în majoritatea țării,...

Simona Halep nu mai poate. Greșelile pe care le-a făcut, văzute de Ion Țiriac

București. Simona Halep a disputat doar un meci complet la Miami Open, marcându-și revenirea pe teren după suspendarea...