Copil salvat de pompieri cu autoscara după ce a rămas blocat în apartament

Data:

Share post:

Un copil de doi ani din Adjud, judeţul Vrancea, a fost salvat, miercuri, de pompieri, după ce a rămas blocat singur în apartament.

Pompierii militari au folosit autoscara pentru a ajunge la etajul al treilea al blocului şi au intrat printr-o fereastră în apartament.

”Un apel primit astăzi la numărul unic 112, în jurul orei 14:00, semnala că un copil de 2 ani a rămas singur în locuinţă după ce uşa apartamentului s-a blocat, iar persoana adultă care avea grijă de el nu mai putea pătrunde în interior. În cel mai scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă. Pompierii au acţionat cu autoscara şi au pătruns printr-o fereastră în interiorul apartamentului, situat la etajul al treilea”, a transmis ISU Vrancea.

Copilul nu a avut nevoie de asistenţă medicală, acesta fiind preluat de mamă, care venise de urgenţă acasă.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...