Aglomeraţie la Slatina pentru plata impozitelor şi taxelor locale: Peste 700 de plăţi, într-o singură zi

Data:

Share post:

Aproximativ 700 de slătineni şi-au achitat taxele şi impozitele locale, încă din prima zi în care acest lucru a fost posibil.

Începând de luni, cetățenii din Slatina pot plăti impozitele și taxele locale atât fizic, la ghișeele Direcției Economice Slatina, cât și online, prin intermediul platformei ghișeul.ro.

CITEŞTE ŞI: Rafila infirmă criza de paracetamol şi ibuprofen. „Există atât variantele pentru adulţi, cât şi pentru uz pediatric”

Şi în anul 2023, cei care aleg să-și achite datoriile pentru întregul an în avans beneficiază de o reducere de 10% pentru persoanele fizice și 2% pentru persoanele juridice. Ultima zi pentru a beneficia de aceste reduceri este dată de 31 martie.

Încă din prima zi în care ghișeele au fost deschise, sute de contribuabili s-au prezentat pentru a-și plăti obligațiile.

Potrivit directorului instituţiei, Alin Calotă, este vorba despre aproximativ 700 de contribuabili care şi-au achitat deja obligaţiile către municipalitate.

Valoarea taxelor și impozitelor rămâne nemodificată față de anul trecut.

Articole similare

Se fac angajări, la stat. Mai multe posturi scoase la concurs, în Olt

Mai multe instituţii publice din judeţul Olt fac angajări, în această perioadă, pentru cele mai multe dintre posturile...

Bărbat rănit din cauza vântului puternic. Remorca unui camion s-a dezmembrat şi a lovit un TIR

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani a fost rănit, marţi, după ce remorca unui camion s-a...

Percheziții la Aeroportul din Otopeni. Sunt vizate contracte de închiriere a unor spații comerciale

Procurorii DNA au descins astăzi la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Aceştia anchetează contractele de închiriere a spațiilor...

Schimbări cu privire la pensiile speciale. Comisiile de specialitate din Senat au adoptat mai multe amendamente

Senatorii au dezbătut, marți, în ședințele de specialitate proiectul legilor speciale și amendamentele convenite în Coaliție. Amendamentele propuse...