Aglomeraţie la Slatina pentru plata impozitelor şi taxelor locale: Peste 700 de plăţi, într-o singură zi

Data:

Share post:

Aproximativ 700 de slătineni şi-au achitat taxele şi impozitele locale, încă din prima zi în care acest lucru a fost posibil.

Începând de luni, cetățenii din Slatina pot plăti impozitele și taxele locale atât fizic, la ghișeele Direcției Economice Slatina, cât și online, prin intermediul platformei ghișeul.ro.

CITEŞTE ŞI: Rafila infirmă criza de paracetamol şi ibuprofen. „Există atât variantele pentru adulţi, cât şi pentru uz pediatric”

Şi în anul 2023, cei care aleg să-și achite datoriile pentru întregul an în avans beneficiază de o reducere de 10% pentru persoanele fizice și 2% pentru persoanele juridice. Ultima zi pentru a beneficia de aceste reduceri este dată de 31 martie.

Încă din prima zi în care ghișeele au fost deschise, sute de contribuabili s-au prezentat pentru a-și plăti obligațiile.

Potrivit directorului instituţiei, Alin Calotă, este vorba despre aproximativ 700 de contribuabili care şi-au achitat deja obligaţiile către municipalitate.

Valoarea taxelor și impozitelor rămâne nemodificată față de anul trecut.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...