Aici găsești un service de încredere pentru reparații telefoane, află de MobileFIX

Data:

Share post:

De multe ori se întâmplă ca telefonul nostru să sufere anumite defecțiuni, ecranul să se spargă și să rămânem fără device câteva zile. Cum acesta este indispensabil și avem nevoie de el pentru a plăti facturi, dar și pentru a vorbi cu cei dragi, trebuie să căutăm mereu soluții rapide.  Fie cumpărăm altul, fie îl reparăm.

Dacă dorești să îți repari telefonul și ești în căutarea unui service, atunci trebuie să citești acest articol. Aici gasesti un service de incredere pentru reparatii telefoane, și anume MobileFIX. Poți să apelezi la această echipă care te va ajuta cu reparația telefonului tău, într-un timp relativ scurt.

  • Alege un service specializat de fiecare dată

Este de la sine înțeles să vrei ca telefonul tău să fie pus la punct așa cum trebuie într-un timp scurt. MobileFIX este acel service de încredere la care poți apela în cazul în care telefonul tău are probleme cu display-ul sau cu sticla. Profesioniștii de aici te vor ajuta ca tu să pleci cu telefonul reparat, intact.

De precizat că MobileFIX are un stoc variat de piese disponibile pe loc, ceea ce înseamnă că reparația poate avea loc imediat ce vii cu acesta în service. Poate te gândești că este ușor să faci chiar tu acele reparații, dar de multe ori nu dispui de toate acele ustensile și piese, și riști să agravezi și mai tare situația telefonului. Vei scoate ulterior mai mulți bani pentru a-l repara sau pentru a-ți lua altul nou.

MobileFIX are 4 locații unde tu poți să vii cu telefonul tău: București, Cluj, Brașov sau Constanța. Sau îl poți trimite prin poștă pentru a fi reparat. Vei ține legătura cu un membru al echipei pe toată durata procesului și vei ști în permanență în ce stare se află telefonul.

  • MobileFIX îți ajută dispozitivul să se facă bine

În cadrul acestui service se fac reparații și asupra anumitor gadget-uri. Poți să îți aduci PC-ul sau tableta în caz că te confrunți cu anumite probleme. Nu este recomandat să aștepți până în ultimul moment cu acestea, ci să consulți un specialist de fiecare dată când se întâmplă ce nu ar trebui să se întâmple în mod normal. Dacă lucrezi de acasă, atunci trebuie să ai neapărat la îndemână un PC sau un laptop care nu are niciun fel de problemă.

Acest service oferă garanție la orice tip de reparație, ceea ce vine în avantajul tău. Vei putea sta liniștit că device-ul tău va fi acoperit în caz că mai apar pe parcurs anumite chestiuni ce trebuie rezolvate de către un specialist.

În pagina oficială mobilefix.ro vei putea găsi mai multe informații despre aceste reparații și vei putea să iei legătura cu un membru al echipei dacă ai anumite întrebări. Apelează la acest service specializat și oferă-i a doua șansă device-ului tău. Prețurile sunt unele accesibile, deci nu trebuie să îți faci griji din cauza acestui impediment.

Telefon bolnav sau PC cu probleme? Te ajută MobileFIX!

Contact:

0747620217

contact@mobilefix.ro

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...