Ciocan, cuie, bancote şi chiar un cuțit găsite în stomacul unui bărbat ajuns la spital în stare gravă

Data:

Share post:

O întreagă colecție de obiecte a fost găsită în stomacul unui bărbat ajuns la spital după ce s-a înjunghiat accidental în burtă.

Un bărbat de 54 de ani din localitatea Barnova, din Iași, a ajuns în stare gravă la Spitalul Sf. Spiridon cu o rană făcută de un cuțit.

Acesta le-a spus medicilor că a fost un accident și că acest lucru s-a întâmplat atunci când a încercat să taie o felie de salam.

Medicii l-au operat de urgență iar starea lui deocamdată este stabilă.

În timpul operației, cadrele medicale au găsit mai multe obiecte în stomacul pacientului pe care le-a înghițit de-a lungul timpului. Medicii i-au scos din stomac bancnote de 1 leu, cuie, o lingură, o lamă, o cruciuliță și alte peste 20 de obiecte.

„Pacientul de 54 de ani din localitatea Bârnova a fost preluat de la domiciliu de echipajul TIM cu plagă înjunghiată abdominală prin obiect ascuțit tăietor (cuțit). Pacientul are patologie psihiatrică fiind recent externat de la Institutul de Psihiatrie”, a declarat profesor doctor Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...