Ciocan, cuie, bancote şi chiar un cuțit găsite în stomacul unui bărbat ajuns la spital în stare gravă

Data:

Share post:

O întreagă colecție de obiecte a fost găsită în stomacul unui bărbat ajuns la spital după ce s-a înjunghiat accidental în burtă.

Un bărbat de 54 de ani din localitatea Barnova, din Iași, a ajuns în stare gravă la Spitalul Sf. Spiridon cu o rană făcută de un cuțit.

Acesta le-a spus medicilor că a fost un accident și că acest lucru s-a întâmplat atunci când a încercat să taie o felie de salam.

Medicii l-au operat de urgență iar starea lui deocamdată este stabilă.

În timpul operației, cadrele medicale au găsit mai multe obiecte în stomacul pacientului pe care le-a înghițit de-a lungul timpului. Medicii i-au scos din stomac bancnote de 1 leu, cuie, o lingură, o lamă, o cruciuliță și alte peste 20 de obiecte.

„Pacientul de 54 de ani din localitatea Bârnova a fost preluat de la domiciliu de echipajul TIM cu plagă înjunghiată abdominală prin obiect ascuțit tăietor (cuțit). Pacientul are patologie psihiatrică fiind recent externat de la Institutul de Psihiatrie”, a declarat profesor doctor Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...