Ajungem de râsul Europei. Ghetele italienilor au dispărut din vestiar la Euro U21

Data:

Share post:

După ruşinea pe care ne-a adus-o naționala de tineret, care a fost eliminată fără ca măcar să înscrie vreun gol, România iese în evidență și cu un alt lucru negativ.

Naționala Italiei U21 își desfășoară meciurile din Grupa D pe Cluj Arena pentru campionatul Euro U21. Incidentul ar fi avut loc în perioada 22-23 iunie. Adică în ziua primei partide pe care Italia a desfășurat-o la Cluj-Napoca, împotriva Franței. Atunci şi în ziua următoare, persoane necunoscute au furat patru perechi de ghete din vestiar. Se pare că hoții au profitat de faptul că ușile vestiarului au fost lăsate deschise.

„La data de 25 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au demarat activităţi de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiunea de furt, după ce au fost informaţi despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că uşile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparţinând unor jucători. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a transmis IPJ Cluj.

Naționala Italiei urmează să desfășoare, miercuri seara, ultima partidă din faza grupelor, contra Norvegiei. Pentru a fi siguri de calificare, italienii au nevoie de victorie. Ei se pot însă califica și cu un egal sau chiar înfrângere, însă doar dacă Elveția nu câștigă partida cu liderul Franța, potrivit flashscore.ro.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...