Ajungem de râsul Europei. Ghetele italienilor au dispărut din vestiar la Euro U21

Data:

Share post:

După ruşinea pe care ne-a adus-o naționala de tineret, care a fost eliminată fără ca măcar să înscrie vreun gol, România iese în evidență și cu un alt lucru negativ.

Naționala Italiei U21 își desfășoară meciurile din Grupa D pe Cluj Arena pentru campionatul Euro U21. Incidentul ar fi avut loc în perioada 22-23 iunie. Adică în ziua primei partide pe care Italia a desfășurat-o la Cluj-Napoca, împotriva Franței. Atunci şi în ziua următoare, persoane necunoscute au furat patru perechi de ghete din vestiar. Se pare că hoții au profitat de faptul că ușile vestiarului au fost lăsate deschise.

„La data de 25 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au demarat activităţi de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiunea de furt, după ce au fost informaţi despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că uşile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparţinând unor jucători. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a transmis IPJ Cluj.

Naționala Italiei urmează să desfășoare, miercuri seara, ultima partidă din faza grupelor, contra Norvegiei. Pentru a fi siguri de calificare, italienii au nevoie de victorie. Ei se pot însă califica și cu un egal sau chiar înfrângere, însă doar dacă Elveția nu câștigă partida cu liderul Franța, potrivit flashscore.ro.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...