Ucigaşul celor doi bătrâni din Timişoara este de negăsit după 24 de ore. Au fost publicate imagini cu el (VIDEO)

Data:

Share post:

Autorul unei duble crime este în căutat în toată Timişoara, la 24 de ore după incident. Un tânăr a ucis doi bătrâni, în propria lor locuinţă, şi a fugit cu 12.000 de lei.

Nenorocirea a avut loc marţi seară, în Timişoara. Când au fost atacaţi, cei doi, soţ şi soţie, vorbeau la telefon cu un nepot din străinătate. Acesta a reuşit să anunţe o rudă din oraş, iar bărbatul a dat peste criminal în casă.

Înainte de atac, presupusul suspect este filmat de camerele de supraveghere în timp ce dădea târcoale imobilului în care locuiau cei doi bătrâni, chiar în centrul istoric al Timişoarei, în apropiere de Tribunal. Cu gluga pe cap, după ora 22, intră pe uşa clădirii istorice care este deschisă zi şi noapte.

Soţii, de 75 şi 78 de ani, vorbeau la telefon cu un nepot din Germania. La un moment dat, acesta a auzit ţipete, iar apelul s-a întrerupt. Speriat, şi-a sunat vărul, care a venit într-un suflet la apartament.

După dubla crimă, agresorul a ieşit în fugă şi s-a îndreptat către bulevardul Tache Ionescu. După câteva zeci de metri, s-a oprit într-un parc, unde a aruncat lângă o bancă o mănuşă de construcţii plină de sânge.

„Se folosesc toate mijloacele şi tehnica din dotare”

Surse din anchetă spun că atacul ar fi avut loc la pont. Femeia era administratorul clădirii şi abia încasase banii pentru întreţinere. Avea în casă 12.000 de lei, iar bărbatul a reuşit să fugă cu toţi banii.

Timişoara

”Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracţiunii de omor calificat şi tragerea acestuia la răspunderea penală. Ancheta este în plină desfăşurare, se folosesc toate mijloacele şi tehnica din dotare şi se cooperează cu poliţiştii din judeţele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură.Totodată, apelăm şi la sprijinul populaţiei, oferindu-vă câteva semnalmente ale bărbatului”, transmit poliţiştii.

Poliţiştii au luat amprente din apartament şi au căutat probe pe traseul fugarului. Bărbatul are până în 35 de ani, 1.80 înălţime, păr brunet, purta pantaloni scurţi, închişi la culoare, bluză de trening cu glugă gri şi un rucsac.

„E posibil să fie lovit la mâna dreaptă, fapt pentru care purta un bandaj”, explică Aurora Voicilă, de la IPJ Timiş. Oricine are informaţii sau îl vede este rugat să sune la 112. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor calificat.

Semnalmentele suspectului din Timişoara

  • 30-35 ani
  • 1.80 înălţime
  • păr brunet
  • îmbrăcat cu pantaloni scurţi, bluză de trening cu glugă gri
  • posibil rănit la mâna dreaptă

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...