Ajută câinii fără stăpân prin achiziţionarea de brelocuri handmade

Data:

Share post:

Tu ştiai că acum poţi contribui la bunăstarea patrupezilor care nu au bucuria de a avea un stăpân, prin achiziţionarea de brelocuri realizate manual în România? Pe site-ul rolda.ro vei găsi o varietate de produse realizate de artizanii români pentru a ajuta eficient şi responsabil animalele fără adăpost, maltratate şi neglijate, precum şi comunităţile sărace de iubitori de animale care se luptă zi de zi să îşi îngrijească animalele de companie. Alege fie brelocuri handmade, fie portofele, brăţări, broşe sau alte articole simpatice şi utile pe care le poţi folosi zilnic, iar banii vor fi redirecţionaţi pentru binele prietenilor cu lăbuţe. Cumperi puţin, dar ajuţi mult – de la hrana zilnică sau tratamente medicale şi până la menţinerea curăţeniei din adăposturi, toate acestea pot fi acum asigurate pentru animăluţele fără stăpân doar cu ajutorul tău.

Fiecare articol cumpărat ajută la îmbunătăţirea vieţii animalelor vulnerabile

ROLDA este o organizaţie non-guvernamentală internaţională care se ocupă cu salvarea şi reabilitarea animalelor vulnerabile, fără adăpost şi fără stăpân, iar acum poţi lua parte şi tu la această iniţiativă prin achiziţionarea de brelocuri handmade, dar nu numai. Practic, atunci când cumperi un produs realizat manual de pe site-ul rolda.ro, ajuţi instant un câine fără adăpost să aibă acces la îngrijire medicală, hrană şi adăpost. Aici, fiecare achiziţie contează, întrucât ajută la îmbunătăţirea vieţii animalelor vulnerabile. Prin urmare, dacă şi ţie îţi pasă de acestea, nu îţi rămâne decât să acţionezi acum în acest sens şi să alegi brelocuri handmade sau alte obiecte create de artizanii români care îşi doresc să ajute patrupezii la fel ca tine.

Oferă speranţă unui căţel

Cumpără un breloc handmade din magazinul online rolda.ro şi sponsorizezi hrana unui câine din adăposturi timp de o lună, iar dacă îţi doreşti să ajuţi fundaţia să sprijine comunităţile sărace din România prin campanii de microcipare şi sterilizare, cumpără o borsetă handmade. Practic, orice articol achiziţionat contribuie la cauza susţinută de această fundaţie şi salvează animăluţele fără adăpost de la neglijare, abuz şi experiente traumatizante. Ba mai mult decât atât, dacă vrei să susţii în mod eficient munca echipei ROLDA, acum poţi adopta un câine din adăposturile private. În acest fel, nu doar că îţi vei face un nou prieten şi îi vei oferi şansa la o viaţă mai bună, ci vei elibera spaţiu pentru a primi şi ajuta alt animal care are nevoie.

Susţine iniţiativa ROLDA şi cumpără astăzi un breloc realizat manual

Pentru tine, achiziţionarea unui accesoriu handmade poate înseamna puţin. Pentru câinii abandonaţi însă, achiziţia ta înseamnă şansa la o viaţă mai bună. Toate sumele încasate în urma vânzării de articole realizate manual din magazinul online ROLDA sunt redirecţionate pentru susţinerea animalelor fără stăpân şi/sau aflate în situaţii limită. Astfel, dacă îţi pasă de prietenii necuvântători, fă un gest caritabil şi cumpără un breloc handmade astăzi. Prin achiziţionarea unui asemenea produs, vei susţine misiunea fundaţiei şi vei contribui la hrănirea, îngrijirea şi tratarea câinilor care merită toată iubirea şi grija noastră. Alege chiar acum!

 

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...