Reacția surprinzătoare a lui Mihai Stoica după ce Dinamo a promovat în Liga 1: „Am avut mari emoții”

Data:

Share post:

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut mari emoții pentru promovarea lui Dinamo în Liga 1.

Reacția surprinzătoare a lui Mihai Stoica! Oficialul a salutat revenirea „câinilor” în prima divizie, conștient fiind că derby-urile cu roș-albii vor aduce mulți bani din vânzarea biletelor.

A urmărit returul cu FC Argeș de pe telefon

„Chiar nu am fost fals (n.r- când a spus că ar vrea Dinamo în Liga). Eu am plecat din țară și nu am putut vedea returul cu FC Argeș. Dar mă uitam pe telefon și chiar am avut emoții pentru Dinamo. Asta e o premieră pentru mine.

Și dacă juca în cupele europene nu puteam… Un stelist 100% e anti-Dinamo. Cum e și un dinamovist, anti-Steaua. Dar nu în situația asta.

E surpriza anului pentru mine. Am văzut echipa la început și am văzut că erau aceiași jucători care au retrogradat. Și au retrogradat nejucând nimic. Era clar că diferența dintre Dinamo și FC Argeș nu era aia. Și nu este aia. Individual, cred că FC Argeș e superioară„, a spus Mihai Stoica la Orangesport.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, l-a confirmat pe Stoica.

„Sunt în asentimentul lui. Pentru Dinamo, rivalitatea cu Steaua o ajută să crească. Această rivalitate va face mult bine fotbalului românesc. Dacă eram în situația lui MM, și eu țineam cu Steaua”, a zis Burcă.Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut mari emoții pentru promovarea lui Dinamo în Liga 1.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...