Aktual24: Primăria Craiova a plătit cu 23.000 euro site-ul care face topul în care Craiova e „prima destinație de Paște din Europa”

Data:

Share post:

Primăria Craiova a plătit suma de 22.990 de euro unui site înregistrat în Marea Britanie pentru ca acesta să pună Târgul de Paște de la Craiova pe primul loc într-un top european al destinațiilor de Paște.

Primarul Lia Olguța Vasilescu s-a lăudat apoi pe la televiziuni, pe baza acestei reclame plătite, ca „suntem prima destinație de Paște din Europa”.

Într-o primă fază, Consiliul Local a aprobat ca primăria să plătească 22.990 de euro site-ului europeanbestdestinations.com. Conform www.similarweb.com, un site care monitorează traficul pe internet, europeanbestdestinations.com are în jur de 10.000 de accesări pe zi, fiind pe locul 18.740 în topul site-urile din Marea Britanie și pe locul 414 în topul site-urilor de turism înregistrate în Marea Britanie.

În baza contractului cu Primăria Craiova, europeanbestdestinations.com a decis că Târgul de Paște din Craiova este pe primul loc în topul celor mai bune destinații turistice de Paște.

continuarea, în PRESShub

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...