Alertă pe calea ferată. Un incendiu a oprit circulaţia trenurilor între două gări. Două trenuri sunt blocate în tranzit (VIDEO)

Data:

Share post:

Circulația trenurilor a fost oprită temporar între două staţii din cauza unui incendiu. Solicitarea a fost făcută de către cei de la ISU.

Potrivit reprezentanţilor CFR circulaţia trenurilor este oprită, la solicitarea reprezentanților ISU, între stațiile Basarabi si Dorobanțu, pe ambele fire.

Oprirea temporară a traficului feroviar a fost solicitata de ISU pentru a interveni în stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația din zonă.

Două trenuri de călători sunt oprite temporar, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de reprezentanții ISU, și anume: IR 1996 în stația Basarabi, de la ora 14.46 și IR 1883, în Medgidia, de la ora 14.40.

„Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că această măsura, de închidere a circulației feroviare, este necesară pentru a facilita accesul echipelor de intervenție ale ISU, care acționează în scopul stingerii incendiului”, au transmis reprezentanţii CFR.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...