Alertă pe calea ferată. Un incendiu a oprit circulaţia trenurilor între două gări. Două trenuri sunt blocate în tranzit (VIDEO)

Data:

Share post:

Circulația trenurilor a fost oprită temporar între două staţii din cauza unui incendiu. Solicitarea a fost făcută de către cei de la ISU.

Potrivit reprezentanţilor CFR circulaţia trenurilor este oprită, la solicitarea reprezentanților ISU, între stațiile Basarabi si Dorobanțu, pe ambele fire.

Oprirea temporară a traficului feroviar a fost solicitata de ISU pentru a interveni în stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația din zonă.

Două trenuri de călători sunt oprite temporar, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de reprezentanții ISU, și anume: IR 1996 în stația Basarabi, de la ora 14.46 și IR 1883, în Medgidia, de la ora 14.40.

„Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că această măsura, de închidere a circulației feroviare, este necesară pentru a facilita accesul echipelor de intervenție ale ISU, care acționează în scopul stingerii incendiului”, au transmis reprezentanţii CFR.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...