Anchetă pentru un nou-născut aruncat în WC

Data:

Share post:

Anchetă dificilă a poliţiştilor după un caz şocant petrecut în judeţul Botoşani. O femeie în vârstă de 31 de ani a ajuns la spital în stare gravă din cauza unei hemoragii, după ce şi-ar fi provocat un avort.

Incidentul din anchetă a avut loc în weekend, în localitatea Coţuşca, din judeţul Botoşani. Femeia, mamă a doi copii, a mers la nişte vecini în vizită după lăsarea întunericului. Deşi se pare că era aprape de a naşte, femeia ar fi reuşit să îşi ascundă sarcina de ochii curioşilor, astfel că nimic nu dădea de bănuit ce avea să se întâmple.

Făt aruncat în toaleta vecinilor

Aceasta le-ar fi spus vecinilor că se simte rău şi doreşte să le folosească toaleta din curte. După un timp, tânăra a ieşit de acolo, însă era plină de sânge şi la fel şi toaleta pe care a folosit-o. La întrebările insistente ale gazdelor femeia a spus că doar se simte rău din cauza menstruaţiei şi a plecat acasă.

Nefiind convinşi de explicaţiile acesteia, oamenii au drenat fosa septică şi au avut şocul de a descoperi cadavrul unui făt. Speriaţi, oamenii au anunţat imediat poliţia.

Între timp, tinerei i s-a făcut rău din cauza hemoragoiei suferite şi a fost chemată o ambulanţă pentru a o prelua. Aceasta a fost dusă la maternitate în stare gravă, medicii încercând să o stabilizeze, după pierderea masivă de sânge.

Anchetă demarată de polițiști

Potrivit martorilor, sarcina părea a fi una la termen, bebeluşul cântărind aproximativ 3000 de grame. Acum poliţiştii încearcă să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la moartea bebeuşului. Dacă acesta a fost născut viu şi a murit ulterior sau dacă sarcina a fost oprită în evoluţie.

Trupul fătului a fost preluat de medicii legişti, urmând a fi efectuată o autopsie pentru a se stabili cauza decesului. Între timp, oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz. „Sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de întrerupere a cursului sarcinii”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...