Alina, fata omorâtă de cea mai bună prietenă, în rochie de mireasă pe ultimul drum. A fost plânsă de sute de oameni (VIDEO)

Data:

Share post:

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Alinei. Sute de oameni o plâng pe ultimul ei drum. Tatăl ei nu a fost prezent.

Alina, fata omorâtă de cea mai bună prietenă în camera unui hotel din Mangalia, a fost înmormântată în rochie de mireasă, iar tot satul a plâns atunci când a fost condusă pe ultimul drum.

Sute de oameni au fost, joi, alături de familia Alinei, fata omorâtă de cea mai bună prietenă. Alina a fost condusă pe ultimul drum, iar familia a ales să o îmbrace în rochie de mireasă, aşa cum cere tradiţia.

Oamenii au mers, iniţial, acasă la Alina, fata omorâtă de cea mai bună prietenă. Tânpra locuia în satul Buda din comuna Oşeşti, judeţul Vaslui. Acolo, preoţii au început slujba de înmormântare. Ulterior, cortegiul funerar s-a deplasat la biserică şi, într-un final, la cimitirul din comună.

Familiei Alinei i-au fost alături vecini, prieteni, cunoscuţi, dar şi oameni impresionaţi până la lacrimi de tragedia care a lovit în satul lor. Alina a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică (noaptea de 5 spre 6 august 2023), în camera unui hotel din Saturn, acolo unde era cazată alături de prietena ei cea mai bună, Loredana, pe care o cunoştea de la grădiniţă şi împreună cu care muncea, în această vară, într-un alt hotel de pe litoral.

Mărturii şocante ale autoarei crimei

Dintr-un motiv care pare, chiar şi acum, greu de crezut, Loredana a decis să îi ia viaţa Alinei, iar în faţa anchetatorilor a explicat că s-a enervat şi a pus mâna pe un cuţit în momentul în care Alina i-a răspuns evaziv la întrebări şi avea de gând să plece acasă, în Vaslui.

„Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina, legate de plecarea ei acasă. Ştiam că vrea să plece din hotel. Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o.

Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor. Am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, a declarat Loredana în declaraţia pe care a dat-o în faţa anchetatorilor.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...