Amendă uriaşă pentru o femeie care a abandonat o pisică

Data:

Share post:

O femeie de 48 de ani a fost amendată cu 12.000 de lei, după ce a abandonat o pisică rănită, într-o pungă de plastic, pe o stradă din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin.

Animalul a fost salvat şi dus la o asociaţie pentru protecţia animalelor. ”O femeie de 48 de ani, din Reşiţa, care a abandonat astăzi, pe stradă, o pisică rănită, a fost sancţionată cu amendă de 12.000 de lei. Azi, în jurul orei 10:30, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizati despre faptul că o pisică rănită zăcea abandonată pe strada Libertăţii din Reşiţa, într-o pungă de plastic. Imediat, poliţiştii au început verificările şi au identificat persoana care a abandonat animalul, fiind vorba despre o femeie de 48 de ani, din Reşiţa. Pentru fapta comisă, a fost sancţionată cu amendă contravenţională de 12000 de lei”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Pisica a fost încredinţată unei asociaţii pentru protectia animalelor, care se va ocupa de tratarea şi îngrijirea acesteia, potrivit Digi24.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...