Amendă uriaşă pentru o femeie care a abandonat o pisică

Data:

Share post:

O femeie de 48 de ani a fost amendată cu 12.000 de lei, după ce a abandonat o pisică rănită, într-o pungă de plastic, pe o stradă din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin.

Animalul a fost salvat şi dus la o asociaţie pentru protecţia animalelor. ”O femeie de 48 de ani, din Reşiţa, care a abandonat astăzi, pe stradă, o pisică rănită, a fost sancţionată cu amendă de 12.000 de lei. Azi, în jurul orei 10:30, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizati despre faptul că o pisică rănită zăcea abandonată pe strada Libertăţii din Reşiţa, într-o pungă de plastic. Imediat, poliţiştii au început verificările şi au identificat persoana care a abandonat animalul, fiind vorba despre o femeie de 48 de ani, din Reşiţa. Pentru fapta comisă, a fost sancţionată cu amendă contravenţională de 12000 de lei”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Pisica a fost încredinţată unei asociaţii pentru protectia animalelor, care se va ocupa de tratarea şi îngrijirea acesteia, potrivit Digi24.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...