Ana Morodan, contesa internetului, trimisă în judecată pentru trei infracţiuni

Data:

Share post:

Cunoscuta bloggeriţă Ana Morodan a fost trimisă oficial în judecată după ce în urmă cu patru luni a fost surprinsă la volan sub influenţa substanţelor psihoactive.

Contesa digitală va fi judecată pentru trei infracţiuni, respectiv refuz de prelevare de probe biologice, conducere sub influența substanțelor psihoactive și conducere cu permisul suspendat.

Faptele s-au petrecut la sfârșitul lunii martie, când Ana Morodan a provocat un accident rutier. Potrivit informațiilor oferite de autorități, aceasta se afla sub influența substanțelor psihoactive în momentul producerii accidentului. „Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, a declarat, la acea dată, Ana Morodan.

În urma incidentului, Ana Morodan a fost reținută de către polițiști. La început aceasta a refuzat inițial să fie testată, însă ulterior și-a schimbat decizia și a acceptat testul solicitat de polițiști. În cadrul acestui test a fost detectată prezenta unor substanțe psihoactive în sânge, iar bloggerița le-a spus oamenilor legii că se afla sub tratament.

Ea a fost plasată sub control judiciar, iar mai apoi a fost internată într-un centru specializat pentru a primi îngrijirea necesară, potrivit Realitatea.net.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...