Ana Morodan, contesa internetului, trimisă în judecată pentru trei infracţiuni

Data:

Share post:

Cunoscuta bloggeriţă Ana Morodan a fost trimisă oficial în judecată după ce în urmă cu patru luni a fost surprinsă la volan sub influenţa substanţelor psihoactive.

Contesa digitală va fi judecată pentru trei infracţiuni, respectiv refuz de prelevare de probe biologice, conducere sub influența substanțelor psihoactive și conducere cu permisul suspendat.

Faptele s-au petrecut la sfârșitul lunii martie, când Ana Morodan a provocat un accident rutier. Potrivit informațiilor oferite de autorități, aceasta se afla sub influența substanțelor psihoactive în momentul producerii accidentului. „Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, a declarat, la acea dată, Ana Morodan.

În urma incidentului, Ana Morodan a fost reținută de către polițiști. La început aceasta a refuzat inițial să fie testată, însă ulterior și-a schimbat decizia și a acceptat testul solicitat de polițiști. În cadrul acestui test a fost detectată prezenta unor substanțe psihoactive în sânge, iar bloggerița le-a spus oamenilor legii că se afla sub tratament.

Ea a fost plasată sub control judiciar, iar mai apoi a fost internată într-un centru specializat pentru a primi îngrijirea necesară, potrivit Realitatea.net.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...