Oana Roman intră în politică. Candidează la primărie

Data:

Share post:

Oana Roman merge pe urmele tatălui său. Vedeta s-a săturat să se certe cu autoritățile din cauza lipsurilor din zona în care locuiește, așa că a decis să se ocupe chiar ea de aceste probleme. Joi seara, Oana a anunțat că va candida la primărie.

Oana Roman a anunțat că va candida, ca independent, la Primăria Tunari. Motivul: dezastrul din administrația locală.

În urmă cu doar câteva luni, Oana Roman a declarat război autorităților în mediul online. Vedeta s-a plâns pe rețelele de socializare că nu mai suportă situația din localitatea Tunari, acolo unde locuiește. Ea cerea atunci să fie mutate camioanele și mașinile de la intrare, care nu ar avea ce să caute în acel loc.

Oana Roman susținea atunci că a decis să facă totul public după ce a încercat să poarte o discuție cu primarul din Tunari. Dialogul cu acesta nu a avut succes, ba mai mult, vedeta spunea că nu a fost luată în serios de edil.

„Pe strada pe care stau nu avem nici măcar trotuar şi toată strada e spartă. Așa arată intrarea în Tunari și așa e strada unde stau eu. Fără trotuar, spartă în bucăţi și distrusă. În 2023 ne luptăm să avem măcar asfalt. Și un trotuar şi să dispară cimitirul de maşini și camioane de la intrare”, se plângea la finalul lunii mai Oana Roman pe Instagram.

După ce a promis în mediul online că îi va face primarului actual campanie electorală să vadă lumea cât de „gospodar” este, Oana Roman s-a răzgândit. Joi seara, vedeta a anunțat la Antena Stars că va candida independent la primăria Tunari.

Oana Roman a primit mai multe propuneri de a intra în politică

Fiica fostului premier Petre Roman a mărturisit că, de-a lungul timpului, a avut mai multe propuneri de a intra în politică, însă le-a refuzat. Motivul pentru care a refuzat să meargă pe urmele tatălui său este că îi lipsește diplomația și mereu spune ceea ce gândește.

„Eu nu mi-am dorit să fac politică niciodată. Nu-s bună, pentru că nu-s diplomată deloc, eu spun ce gândesc şi nu ar fi fost un avantaj pentru mine. Am primit propuneri pe care le-am refuzat. Nici măcar nu m-am dus să lucrez la stat. Eu aş fi putut fi, de exemplu, un excelent consilier de comunicare în orice minister sau la o primărie din Bucureşti sau în orice structură de genul ăsta”, a declarat Oana Roman la OK!TV.

Fiica lui Petre Roman amintește de studiile sale la Sorbona și susține că acestea ar fi avantajat-o dacă ar fi lucrat în cadrul Ministerului de Externe, precizând și faptul că vorbește mai multe limbi străine.

„Aş fi fost un foarte bun funcţionar în Ministerul de Externe, având în vedere că vorbesc atâtea limbi străine şi că mi-am făcut toate studiile şi specializările în străinătate. N-am făcut asta. Cred că dacă m-aş fi înscris la un concurs la Externe, nu l-aş fi luat. Chiar dacă aş fi trecut examenul, sunt convinsă că oamenii ăia nu m-ar fi lăsat să lucrez acolo, pentru că mulţi ştiu că eu sunt extrem de scrupuloasă şi dacă aş vedea orice lucru în neregulă l-aş scoate la suprafaţă şi ei ştiu că le-ar fi viaţa grea cu mine”, a mai spus Oana Roman.

Acum, cu un an înainte de alegeri, Oana Roman a anunțat în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, că va candida la Primăria Tunari.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...