Autotrailer în flăcări pe DN 7 în Vâlcea

Data:

Share post:

Un autocamion care transporta autoturisme a fost cuprins de flăcări, în timp ce era în mers. Din fericire, pompierii din Vâlcea au reuşit să intervină la timp.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați marţi, în jurul orei 14.20, pentru stingerea unui incendiu produs la un trailer de transport autovehicule cuprins de flăcări. Ansamblul rutier era încărcat cu opt autoturisme. Incendiul s-a declanșat în timp ce autocamionul rula pe DN 7, pe raza localității Golesti.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere care au găsit incendiul în faza incipienta, manifestându-se la nivelul sistemului de rulare.

În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul interventiei, incendiul a fost lichidat. Din fericire, pompierii vâlceni au reuşit să stingă flăcările în faza incipienta, înainte ca acestea să provoace pagube însemnate.

Cercetările efectuate la fața locului arată ca, incendiul s-ar fi declanșat în urma supraîncălzirii sistemului de rulare de la remorcă.

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...