Autotrailer în flăcări pe DN 7 în Vâlcea

Data:

Share post:

Un autocamion care transporta autoturisme a fost cuprins de flăcări, în timp ce era în mers. Din fericire, pompierii din Vâlcea au reuşit să intervină la timp.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați marţi, în jurul orei 14.20, pentru stingerea unui incendiu produs la un trailer de transport autovehicule cuprins de flăcări. Ansamblul rutier era încărcat cu opt autoturisme. Incendiul s-a declanșat în timp ce autocamionul rula pe DN 7, pe raza localității Golesti.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere care au găsit incendiul în faza incipienta, manifestându-se la nivelul sistemului de rulare.

În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul interventiei, incendiul a fost lichidat. Din fericire, pompierii vâlceni au reuşit să stingă flăcările în faza incipienta, înainte ca acestea să provoace pagube însemnate.

Cercetările efectuate la fața locului arată ca, incendiul s-ar fi declanșat în urma supraîncălzirii sistemului de rulare de la remorcă.

Articole similare

Piese vedetă din bumbac: creează uşor garderoba de vară

Bumbacul este cu siguranţă unul dintre materialele verii. Uşor de purtat, plăcut la atingere, durabil şi foarte versatil,...

Mai multe persoane audiate, în cazul fetiţei care ar fi sărit de la etajul unui bloc din Balş

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de...

Trafic rutier blocat pe un drum din Olt, din cauza unui accident 

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni...

Fonduri europene de peste 177 milioane euro atrase de CJ Olt pentru drumurile din județul Olt. S-a semnat contractul de finanţare

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat vineri cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere...