Autotrailer în flăcări pe DN 7 în Vâlcea

Data:

Share post:

Un autocamion care transporta autoturisme a fost cuprins de flăcări, în timp ce era în mers. Din fericire, pompierii din Vâlcea au reuşit să intervină la timp.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați marţi, în jurul orei 14.20, pentru stingerea unui incendiu produs la un trailer de transport autovehicule cuprins de flăcări. Ansamblul rutier era încărcat cu opt autoturisme. Incendiul s-a declanșat în timp ce autocamionul rula pe DN 7, pe raza localității Golesti.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere care au găsit incendiul în faza incipienta, manifestându-se la nivelul sistemului de rulare.

În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul interventiei, incendiul a fost lichidat. Din fericire, pompierii vâlceni au reuşit să stingă flăcările în faza incipienta, înainte ca acestea să provoace pagube însemnate.

Cercetările efectuate la fața locului arată ca, incendiul s-ar fi declanșat în urma supraîncălzirii sistemului de rulare de la remorcă.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...