Scafandrii i-au găsit pe cei doi copii înecaţi în Olt (VIDEO)

Data:

Share post:

Scafandrii au găsit, marţi după-amiază, trupurile neînsufleţite ale celor doi copii înecaţi în râul Olt, în apropiere de localitatea olteană Giuvărăşti.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că echipajele medicale au constatat decesul copiilor în vârstă de 12 şi 13 ani.

„Cei doi minori au fost găsiți de echipele de scafandri și au fost aduși la mal. Din păcate, echipajele medicale nu au putut decât să constatate decesul acestora. Trupurile neînsuflețite ale celor doi băieți au fost găsite la aproximativ 20 de metri de mal, albia râului era neregulată, cu trunchiuri de copaci și zone în care adâncimea apei era de 1-2 metri și alte zone în care ap avea 10-12 metri adâncime”, a declarat Alin Băsăşteanu.

Cei doi copii, în vârstă de 12 şi respectiv 13 ani ani au dispărut ieri, în comuna Giuvărăști.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...