Bărbat eliberat din cătuşe cu poliția după o glumă proastă (VIDEO)

Data:

Share post:

Un bărbat a fost la un pas să rămână fără partea inferioară a piciorului stâng după o glumă făcută de un amic, care i-a pus cătuşe la un picior. Totul s-a întâmplat luni seara, în Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani.

În vârstă de 41 de ani, acesta nu a vrut să le dea detalii prea multe cadrelor medicale. Acesta le-a spus că în timp ce se plimba prin parc, cu un amic de-al său, au găsit o pereche de cătuşe, similare cu cele folosite de poliţie. Cei doi s-au aşezat pe o bancă, iar la un moment dat amicul i-ar fi pus, în glumă, o cătuşă la glezna piciorului stâng.

Oamenii legii nu aveau chei potrivite pentru cătușe

Ulterior, însă, cei doi au realizat că nu aveau şi cheia pentru a desface cătuşele, iar în încercarea de a-şi elibera piciorul, bărbatul nu a făcut decât să îl strângă şi mai tare. Strânsoarea a devenit atât de puternică, încât începea să îi oprească circulaţia la glezna.
În disperare de cauză, bărbatul a mers la sediul Poliţiei Locale, în speranţa că poliţiştii ar avea o cheie cu care să desfacă strânsoarea cătuşei. Oamenii legii nu aveau, însă, chei potrivite aşa că au apelat serviciul 112 şi o ambulanţă l-a transportat pe bărbat la Urgenţe.

Cum nici la Urgenţe nu s-a reuşit mare lucru, bărbatul a plecat fără acordul medicilor, în speranţa că va găsi o soluţie singur.

Salvat de un polițist 

Peste câteva ore, însă, bărbatul a sunat la 112 pentru a cere să fie dus la spital, durerea în picior devenind insuportabilă. Ambulanţierul care l-a transportat la Urgenţe a apelat la ajutorul unui echipaj de poliţie, care a ajuns la Urgenţe. Agentul ajuns la Urgenţe a realizat că respectivul model de cătuşe este scos din uz. CU toate acestea, a avut prezenţa de spirit şi a verificat seria. Ulterior a mers la sediul poliţiei, unde a găsit o pereche de chei potrivite. Întors la Urgenţe, acesta a rezolvat problema în câteva secunde, eliberând piciorul captiv al bărbatului care regreta tot mai mult gestul făcut.

Acum poliţiştii încearcă să stabilească modul în care acele cătuşe au ajuns la bărbat. Asta pentru că cel mai probabil este de un model special pentru forţele de ordine. „Este un model mai vechi de cătuşe folosite de poliţişti. În prezent nu mai sunt în uz, acestea fiind casate. Norocul acelui om a fost că s-a mai găsit o cheie pentru a le desface. Altfel ar fi fost nevoie de descarcerare”, a spus un poliţist.

Ulterior, bărbatul a plecat şchiopătând spre casă, nu înainte de a le mulţumi poliţiştilor care i-au sărit în ajutor.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...