Bărbat eliberat din cătuşe cu poliția după o glumă proastă (VIDEO)

Data:

Share post:

Un bărbat a fost la un pas să rămână fără partea inferioară a piciorului stâng după o glumă făcută de un amic, care i-a pus cătuşe la un picior. Totul s-a întâmplat luni seara, în Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani.

În vârstă de 41 de ani, acesta nu a vrut să le dea detalii prea multe cadrelor medicale. Acesta le-a spus că în timp ce se plimba prin parc, cu un amic de-al său, au găsit o pereche de cătuşe, similare cu cele folosite de poliţie. Cei doi s-au aşezat pe o bancă, iar la un moment dat amicul i-ar fi pus, în glumă, o cătuşă la glezna piciorului stâng.

Oamenii legii nu aveau chei potrivite pentru cătușe

Ulterior, însă, cei doi au realizat că nu aveau şi cheia pentru a desface cătuşele, iar în încercarea de a-şi elibera piciorul, bărbatul nu a făcut decât să îl strângă şi mai tare. Strânsoarea a devenit atât de puternică, încât începea să îi oprească circulaţia la glezna.
În disperare de cauză, bărbatul a mers la sediul Poliţiei Locale, în speranţa că poliţiştii ar avea o cheie cu care să desfacă strânsoarea cătuşei. Oamenii legii nu aveau, însă, chei potrivite aşa că au apelat serviciul 112 şi o ambulanţă l-a transportat pe bărbat la Urgenţe.

Cum nici la Urgenţe nu s-a reuşit mare lucru, bărbatul a plecat fără acordul medicilor, în speranţa că va găsi o soluţie singur.

Salvat de un polițist 

Peste câteva ore, însă, bărbatul a sunat la 112 pentru a cere să fie dus la spital, durerea în picior devenind insuportabilă. Ambulanţierul care l-a transportat la Urgenţe a apelat la ajutorul unui echipaj de poliţie, care a ajuns la Urgenţe. Agentul ajuns la Urgenţe a realizat că respectivul model de cătuşe este scos din uz. CU toate acestea, a avut prezenţa de spirit şi a verificat seria. Ulterior a mers la sediul poliţiei, unde a găsit o pereche de chei potrivite. Întors la Urgenţe, acesta a rezolvat problema în câteva secunde, eliberând piciorul captiv al bărbatului care regreta tot mai mult gestul făcut.

Acum poliţiştii încearcă să stabilească modul în care acele cătuşe au ajuns la bărbat. Asta pentru că cel mai probabil este de un model special pentru forţele de ordine. „Este un model mai vechi de cătuşe folosite de poliţişti. În prezent nu mai sunt în uz, acestea fiind casate. Norocul acelui om a fost că s-a mai găsit o cheie pentru a le desface. Altfel ar fi fost nevoie de descarcerare”, a spus un poliţist.

Ulterior, bărbatul a plecat şchiopătând spre casă, nu înainte de a le mulţumi poliţiştilor care i-au sărit în ajutor.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...