Tânăr mort după ce a încercat să salveze o oaie de la înec (VIDEO)

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de doar 18 ani şi-a pierdut viaţa după ce a încercat să facă un gest nobil. Acesta a sărit în apa râului Siret pentru a încerca să salveze o oaie, însă nu a mai reuşit să iasă la mal.

Tragedia a avut loc marţi, în localitatea suceveană Zvoriştea. Băiatul se afla în vizită la mama sa, care locuieşte în judeţul vecin şi o ajuta la treburile gospodărești, implicit la pășunarea ovinelor de la o stână pe care aceasta o deține pe raza localității.

La un moment dat, în timp ce supraveghea animalele care păşteau pe malul râului Siret a observat că una dintre oi a căzut în apă. Fără să stea pe gânduri, tânărul a sărit în apă, însă nu a mai reuşit să mai iasă.

Disperat acesta a început să strige după ajutor, iar martorii au sunat imediat la 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri cu două bărci din cadrul ISU Suceava și un echipaj de poliție.

Imediat ce băiatul a fost scos din apă cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru tânăr, fiind constatat decesul.

Poliţia a deschis acum o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a înecat copilul.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...