Tânăr mort după ce a încercat să salveze o oaie de la înec (VIDEO)

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de doar 18 ani şi-a pierdut viaţa după ce a încercat să facă un gest nobil. Acesta a sărit în apa râului Siret pentru a încerca să salveze o oaie, însă nu a mai reuşit să iasă la mal.

Tragedia a avut loc marţi, în localitatea suceveană Zvoriştea. Băiatul se afla în vizită la mama sa, care locuieşte în judeţul vecin şi o ajuta la treburile gospodărești, implicit la pășunarea ovinelor de la o stână pe care aceasta o deține pe raza localității.

La un moment dat, în timp ce supraveghea animalele care păşteau pe malul râului Siret a observat că una dintre oi a căzut în apă. Fără să stea pe gânduri, tânărul a sărit în apă, însă nu a mai reuşit să mai iasă.

Disperat acesta a început să strige după ajutor, iar martorii au sunat imediat la 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri cu două bărci din cadrul ISU Suceava și un echipaj de poliție.

Imediat ce băiatul a fost scos din apă cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru tânăr, fiind constatat decesul.

Poliţia a deschis acum o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a înecat copilul.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...