Bărbat judecat după ce a încercat să violeze o bătrână. Victima îi era rudă apropiată

Data:

Share post:

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din judeţul Botoşani a fost arestat și trimis în judecată, după ce a fost acuzat de tentativă de viol asupra mătușii sale. Agresorul a atacat-o pe femeie în propria locuință.

Cei doi locuiau sub același acoperiș, dar în camere separate, până în ziua terifiantă când Vasile A. a comis actul revoltător.  Într-un act de brutalitate inimaginabilă, bărbatul a pătruns în camera mătușii sale în vârstă de 74 de ani și, sub amenințarea cu violența, a încercat să întrețină un raport sexual forțat cu aceasta. Pentru a împiedica victima să strige după ajutor, agresorul i-a acoperit gura cu mâna.

Întâmplarea a făcut ca în momentul atacului să apară în cameră și o nepoată a femeii, care l-a surprins pe Vasile A. în timpul agresiunii. Confruntat cu această intervenție neprevăzută, agresorul a fugit din încăpere, renunțând la intențiile sale malefice.

Incidentul nu a fost reclamat imediat întrucât bărbatul era văzut ca o persoană violentă și i-a amenințat pe toți cei din casă că le taie gâtul, dacă vor povesti ceva despre cele întâmplate. În cele din urmă, cazul a ajuns în atenția autorităților. Polițiștii au deschis o anchetă amplă, adunând dovezi și mărturii, iar pe baza probelor Vasile A. a fost arestat preventiv și ulterior trimis în judecată, acuzat de tentativă de viol, potrivit monitorulbt.ro.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...