Baza sportivă „Dumitru Dobrescu”, inaugurată la finalul lunii. Emil Moţ şi Marius Oprescu, o nouă întâlnire cu slătinenii din zonă

Data:

Share post:

Primarul Emil Moţ şi preşeddintele CJ Olt Marius Oprescu au avut o nouă întâlnire cu slătinenii, în Baza sportivă „Dumitru Dobrescu” – fostul Ştrand Progresul.

Edilul a anunţat că noul parc va fi inaugurat oficial pe 31 mai.

„Întâlnirea noastră din cartierul Progresul nu a fost doar o privire în trecut, ci o privire către viitorul Slatinei. Mă bucur să vă anunț că proiectul meu de suflet este aproape gata, iar pe 31 mai vă invit să celebrăm împreună acest moment”, a transmis Emil Moţ.

Baza sportivă „Dumitru Dobrescu” – fostul Ştrand Progresul va fi inaugurată cu mai multe manifestări în zilele de 31 mai, 1 iunie şi 2 iunie. În acel weekend, va funcţiona şi un street food şi va avea loc şi prima ediţie a Slatina Skate Open, un eveniment la care sunt aşteptaţi skateri din toată lumea.

Primăria organizează şi un street food cu 15 food trucks dar şi trei seri de concerte. Andia, Jo, Spike sau Shift sunt capetele de afiş ale manifestărilor.

Proiectul de la fostul ştrand Progresul a demarat în anul 2022, după ce Municipalitatea slătineană a reuşit să preia în administrare terenul de la Ministerul Sportului şi Tineretului.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...