Biciclist în vârstă de 83 de ani, mort după ce a fost acroşat de un autoturism condus de o tânără

Data:

Share post:

Un biciclist în vârstă de 83 de ani a murit, marţi, după ce a fost acroşat de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe drumul naţional DN 51, la ieșire din municipiul Turnu Măgurele către comuna Ciuperceni.

O anchetă a fost deschisă de poliţişti.

„În ziua de 23 mai a.c., în jurul orelor 12.00 o femeie în vârstă de 28 de ani din municipiul  București în timp ce conducea un autoturism pe DN 51, la ieșire din municipiul Turnu Măgurele către comuna Ciuperceni, în înprejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroșat un biciclist, un bărbat în vârstă de 83 de ani din comuna Ciuperceni, jud. Teleorman care se deplasa în aceeași direcție de deplasare.

În urma impactului a rezultat decesul biciclistului iar conducătoare auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet”, transmite IPJ Teleorman.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...