George Simion, circ la uşa biroului lui Marcel Ciolacu (VIDEO)

Data:

Share post:

Liderul AUR, George Simion, a dat buzna astăzi în biroul de președinte al Camerei Deputaților al lui Marcel Ciolacu. Aceasta voia să îi ceară socoteală şefului PSD pentru sancțiunile primite de deputații AUR care au făcut circ în Parlament.

Simion a reclamat că parlamentarilor săi li s-au alocat doar 10 secunde pentru dezbaterile din plen, iar deputații AUR au fost sancționați pentru că au demascat „fărădelegea”.

„Suntem deputați vrem să vorbim cu președintele Camerei Deputaților. Îl așteptăm aici. Nu vom tolera pumnul în gură”, a spus liderul AUR care a transmis LIVE „intervenția”. El a plecat ulterior mergând în plen unde a continuat live-ul.

Marcel Ciolacu nu era, însă, la biroul de la Camera Deputaților. El se afla la guvern unde au loc mai multe întâlniri pe tema grevei din învățământ.

„Am venit să ne programăm”

Având în vedere că nu l-au găsit pe Marcel Ciolacu, parlamentarii AUR s-au certat cu liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, după ce acesta i-a numit ”interlopi”, iar unul dintre parlamentarii AUR i-a spus social-democratului: ”o să am grijă de dumneata”. Alfred Simonis a replicat, numindu-i pe cei de la AUR interlopi, fascişti şi nazişti.

”Vrem să vorbim cu domnul Ciolacu, el este conducătorul acestei instituţii. Am venit să ne programăm. Haideţi să ne înscriem toţi deputaţii”, a spus George Simion, după ce a intrat în biroul liderului PSD.

Indemnizaţii tăiate şi timp redus la pupitru

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a decis săptămâna trecută sancţionarea mai multor deputaţi ai AUR cu 50% din indemnizaţie, pentru o perioadă de şase luni, şi reducerea timpului la pupitru în Camera Deputaţilor, pentru trei luni.

Sancțiunile vin după ce deputații AUR au protestat agresiv în plen înjurând și strigând la colegii parlamentari.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...