George Simion, circ la uşa biroului lui Marcel Ciolacu (VIDEO)

Data:

Share post:

Liderul AUR, George Simion, a dat buzna astăzi în biroul de președinte al Camerei Deputaților al lui Marcel Ciolacu. Aceasta voia să îi ceară socoteală şefului PSD pentru sancțiunile primite de deputații AUR care au făcut circ în Parlament.

Simion a reclamat că parlamentarilor săi li s-au alocat doar 10 secunde pentru dezbaterile din plen, iar deputații AUR au fost sancționați pentru că au demascat „fărădelegea”.

„Suntem deputați vrem să vorbim cu președintele Camerei Deputaților. Îl așteptăm aici. Nu vom tolera pumnul în gură”, a spus liderul AUR care a transmis LIVE „intervenția”. El a plecat ulterior mergând în plen unde a continuat live-ul.

Marcel Ciolacu nu era, însă, la biroul de la Camera Deputaților. El se afla la guvern unde au loc mai multe întâlniri pe tema grevei din învățământ.

„Am venit să ne programăm”

Având în vedere că nu l-au găsit pe Marcel Ciolacu, parlamentarii AUR s-au certat cu liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, după ce acesta i-a numit ”interlopi”, iar unul dintre parlamentarii AUR i-a spus social-democratului: ”o să am grijă de dumneata”. Alfred Simonis a replicat, numindu-i pe cei de la AUR interlopi, fascişti şi nazişti.

”Vrem să vorbim cu domnul Ciolacu, el este conducătorul acestei instituţii. Am venit să ne programăm. Haideţi să ne înscriem toţi deputaţii”, a spus George Simion, după ce a intrat în biroul liderului PSD.

Indemnizaţii tăiate şi timp redus la pupitru

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a decis săptămâna trecută sancţionarea mai multor deputaţi ai AUR cu 50% din indemnizaţie, pentru o perioadă de şase luni, şi reducerea timpului la pupitru în Camera Deputaţilor, pentru trei luni.

Sancțiunile vin după ce deputații AUR au protestat agresiv în plen înjurând și strigând la colegii parlamentari.

Articole similare

Trei motociclete implicate într-un accident rutier, în Vâlcea. Trei persoane la spital

O coliziune între trei motociclete s-a produs, marţi seara, pe drumul judeţean DJ 677D, în oraşul vâlcean Drăgăşani,...

Flori Roibu, în vârstă de 12 ani, căutată de poliţie după ce n-a mai venit acasă (UPDATE)

UPDATE: În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici...

Cutremur de peste 5 grade pe Scara Richter în România

Un cutremur cu magnitudinea locală 5,2 grade pe Scara Richter s-a produs, marţi seara, în judeţul Arad, la...

Evaziunea fiscală din „păcănele” s-ar ridica la 90 milioane de euro pe an

90 de milioane de euro care ar fi trebuit să meargă la stat, sub formă de taxe, ajung...