Cadavru decapitat găsit într-o cameră de hotel. Poliţiştii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere

Data:

Share post:

Descoperire macabră într-un hotel. Angajaţii unităţii de cazare au rămas şocaţi de ceea ce li s-a înfăţişat în faţa ochilor. Aceştia au apelat imediat la ajutorul poliţiştilor. 

Angajații unui hotel din Japonia au găsit într-o cameră un cadavru decapitat. Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat o persoană ieșind din camera respectivă cu o valiză.

Macabra descoperire a fost făcută de personalul hotelului, în baia unei camere de la etajul doi al unui hotel din Sapporo. Din primele informații se pare că este vorba despre un localnic de 62 de ani, potrivit siteului NHK News. Sursa citată a precizat că poliția a vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și a văzut că bărbatul intrase în cameră cu o seară înainte, însoțit de o persoană. Cealaltă persoană a fost văzută plecând singură în jurul orei 2 dimineața. Site-ul Kyodo News a transmis că persoana a fost văzută plecând cu o valiză neagră, iar poliție crede că în interior erau capul și hainele victimei. Autopsia făcută a arătat că bărbatul ar fi fost decapitat după ce a fost omorât.

Peste 200 de polițiști sunt implicați în acest caz. Oamenii legii caută persoana care apărea pe camerele de supraveghere, arată Digi24.

 

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...