Cadavru decapitat găsit într-o cameră de hotel. Poliţiştii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere

Data:

Share post:

Descoperire macabră într-un hotel. Angajaţii unităţii de cazare au rămas şocaţi de ceea ce li s-a înfăţişat în faţa ochilor. Aceştia au apelat imediat la ajutorul poliţiştilor. 

Angajații unui hotel din Japonia au găsit într-o cameră un cadavru decapitat. Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat o persoană ieșind din camera respectivă cu o valiză.

Macabra descoperire a fost făcută de personalul hotelului, în baia unei camere de la etajul doi al unui hotel din Sapporo. Din primele informații se pare că este vorba despre un localnic de 62 de ani, potrivit siteului NHK News. Sursa citată a precizat că poliția a vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și a văzut că bărbatul intrase în cameră cu o seară înainte, însoțit de o persoană. Cealaltă persoană a fost văzută plecând singură în jurul orei 2 dimineața. Site-ul Kyodo News a transmis că persoana a fost văzută plecând cu o valiză neagră, iar poliție crede că în interior erau capul și hainele victimei. Autopsia făcută a arătat că bărbatul ar fi fost decapitat după ce a fost omorât.

Peste 200 de polițiști sunt implicați în acest caz. Oamenii legii caută persoana care apărea pe camerele de supraveghere, arată Digi24.

 

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...