Cărţi returnate de un hoţ după ce gestul său a ajuns pe internet (video)

Data:

Share post:

Un botoşănean cuprins de pasiunea pentru lectură a furat un teanc de cărți de la o cafenea din centrul oraşului, însă le-a înapoiat proprietarului după ce gestul său a fost făcut public. 

Camerele de supraveghere ale unei cafenele au surprins momentul în care individul cară teancul plin de cărți pe terasa localului. Acesta răsfoiește preț de câteva clipe mai multe pagini, face inventarul cărților furate, după care se face nevăzut. Pentru a nu fi prins, bărbatul a dat „lovitura” la ora 5 dimineața.

Proprietarii cafenelei au publicat imaginile cu furtul neobișnuit pe rețelele de socializare, însă nu au depus plângere la Poliție. Drept răsplată pentru faptul că a înapoiat cărțile, proprietarul i-a făcut cadou una dintre cărți.

„La Botoșani se întâmplă minuni. Cărțile au fost aduse înapoi la cafenea de către HOȚUL DE CĂRȚI care și-a cerut scuze pentru gestul său. Începuse să le citească și una dintre ele chiar i-a plăcut, cu titlul COPIL BOGAT COPIL ISTEȚ, așa că i-am făcut-o cadou.
Fost mecanic de locomotivă, omul este pasionat de cultură și citit. Îl așteptăm oricând la noi sa citească și să servească cafea … din partea casei”, este mesajul postat de proprietarul cafenelei, potrivit monitorulbt.ro.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...