Ce trebuie să iei în considerare atunci când vrei să achiziționezi o mașină de tuns?

Data:

Share post:

Fie că dispui de cunoștințe în domeniul îngrijirii bărbii și deja deții multe produse pentru acest lucru sau doar încerci să explorezi teritoriul, cu siguranță ai realizat importanța unei mașini de tuns bune. Însă, existând atât de multe opțiuni pe Internet, alegerea unui astfel de aparat poate deveni surprinzător de dificilă.

 

Află din acest articol care sunt aspectele pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când vrei să cumperi o mașină de tuns, pentru a te asigura că te vei bucura de rezultatele obținute.

 

Cu sau fără cablu

Atunci când testezi piața pentru top mașini de tuns profesionale, trebuie să te hotărăști asupra unui aspect, în primul rând, pentru a face căutarea mai ușoară – vrei un model cu sau fără cablu? Ambele variante au avantajele și dezavantajele lor, deci, alege în funcție de ce ți se pare mai interesant și util.

 

Modelele ce au cablu funcționează doar atunci când sunt băgate în priză. În general, au putere mai mare și pot fi utilizate pentru o perioadă mai lungă, atât timp cât sunt conectate la o sursă de energie electrică.

 

În schimb, modelele fără cablu sunt reîncărcabile și flexibile, adică pot fi utilizate oriunde, chiar și într-un spațiu în care nu ai o priză disponibilă. Spre exemplu, dacă preferi să te tunzi afară sau pe balcon, un astfel de produs ți s-ar potrivi. Nu uita să-l încarci mereu înainte de utilizare!

 

Indiferent de varianta aleasă, pe situri online precum Barber Store poți să găsești opțiuni ce ar putea să se dovedească a fi utile.

Accesoriile incluse

Un alt aspect important de luat în considerare se referă la numărul de accesorii incluse în pachet. Unele opțiuni prezintă toate accesoriile necesare, precum pieptene, perie, foarfecă, lame în plus, accesorii de tuns pentru zonele sensibile (de exemplu, pentru părul din nas) etc.

 

La polul opus se află acele produse care îți oferă doar aparatul de ras sau un număr redus de accesorii, precum câteva capete diferite de tuns.

 

Trebuie să te gândești dacă chiar ai de gând să folosești toate accesoriile incluse sau vrei doar produsele de bază. Acest lucru te va ajuta să faci investiția potrivită pentru buzunarul tău și stilul tău de viață.

 

Lame de dimensiuni potrivite

Lamele pot avea dimensiuni diferite, în funcție de produsul pe care îl analizezi. Așadar, atunci când cumperi o mașină de tuns, se recomandă să ai grijă la faptul că lamele trebuie să fie atât ascuțite, cât și potrivite ca dimensiune.

 

Poți să găsești modele de mașini de tuns ce dispun de opt lame, fiecare necesară pentru a obține o anumită lungime. Cu cât numărul ce corespunde unei lame este mai mic, cu atât lungimea firului de păr care rămâne după tăiere este și ea mai mică. De exemplu, prima lamă va oferi un rezultat similar cu celebra tunsoare a lui David Beckham în anul 2000.

 

Puterea motorului

Motorul reprezintă centrul de putere al aparatului – literalmente. Cu toate acestea, este unul dintre aspectele pe care nu foarte mulți oameni îl verifică, atunci când vor să facă o astfel de achiziție. Există trei tipuri de motoare disponibile: cel magnetic, cel cu pivot și cel cu rotor.

 

Fiecare dintre aceste trei modele prezintă anumite caracteristici specifice. Așadar, motorul magnetic este simplu, cu viteză ridicată și poate tunde mai mult păr; varianta cu pivot dispune de multă putere și poate tăia ușor chiar și părul gros sau umed; motorul cu rotor se remarcă prin faptul că are prețuri potrivite pentru buzunarul oricăruia.

 

Ține cont de aceste aspecte, atunci când vrei să cumperi o mașină de tuns și vei găsi aparatul de care ai nevoie mai ușor!

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...