Ce trebuie să iei în considerare atunci când vrei să achiziționezi o mașină de tuns?

Data:

Share post:

Fie că dispui de cunoștințe în domeniul îngrijirii bărbii și deja deții multe produse pentru acest lucru sau doar încerci să explorezi teritoriul, cu siguranță ai realizat importanța unei mașini de tuns bune. Însă, existând atât de multe opțiuni pe Internet, alegerea unui astfel de aparat poate deveni surprinzător de dificilă.

 

Află din acest articol care sunt aspectele pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când vrei să cumperi o mașină de tuns, pentru a te asigura că te vei bucura de rezultatele obținute.

 

Cu sau fără cablu

Atunci când testezi piața pentru top mașini de tuns profesionale, trebuie să te hotărăști asupra unui aspect, în primul rând, pentru a face căutarea mai ușoară – vrei un model cu sau fără cablu? Ambele variante au avantajele și dezavantajele lor, deci, alege în funcție de ce ți se pare mai interesant și util.

 

Modelele ce au cablu funcționează doar atunci când sunt băgate în priză. În general, au putere mai mare și pot fi utilizate pentru o perioadă mai lungă, atât timp cât sunt conectate la o sursă de energie electrică.

 

În schimb, modelele fără cablu sunt reîncărcabile și flexibile, adică pot fi utilizate oriunde, chiar și într-un spațiu în care nu ai o priză disponibilă. Spre exemplu, dacă preferi să te tunzi afară sau pe balcon, un astfel de produs ți s-ar potrivi. Nu uita să-l încarci mereu înainte de utilizare!

 

Indiferent de varianta aleasă, pe situri online precum Barber Store poți să găsești opțiuni ce ar putea să se dovedească a fi utile.

Accesoriile incluse

Un alt aspect important de luat în considerare se referă la numărul de accesorii incluse în pachet. Unele opțiuni prezintă toate accesoriile necesare, precum pieptene, perie, foarfecă, lame în plus, accesorii de tuns pentru zonele sensibile (de exemplu, pentru părul din nas) etc.

 

La polul opus se află acele produse care îți oferă doar aparatul de ras sau un număr redus de accesorii, precum câteva capete diferite de tuns.

 

Trebuie să te gândești dacă chiar ai de gând să folosești toate accesoriile incluse sau vrei doar produsele de bază. Acest lucru te va ajuta să faci investiția potrivită pentru buzunarul tău și stilul tău de viață.

 

Lame de dimensiuni potrivite

Lamele pot avea dimensiuni diferite, în funcție de produsul pe care îl analizezi. Așadar, atunci când cumperi o mașină de tuns, se recomandă să ai grijă la faptul că lamele trebuie să fie atât ascuțite, cât și potrivite ca dimensiune.

 

Poți să găsești modele de mașini de tuns ce dispun de opt lame, fiecare necesară pentru a obține o anumită lungime. Cu cât numărul ce corespunde unei lame este mai mic, cu atât lungimea firului de păr care rămâne după tăiere este și ea mai mică. De exemplu, prima lamă va oferi un rezultat similar cu celebra tunsoare a lui David Beckham în anul 2000.

 

Puterea motorului

Motorul reprezintă centrul de putere al aparatului – literalmente. Cu toate acestea, este unul dintre aspectele pe care nu foarte mulți oameni îl verifică, atunci când vor să facă o astfel de achiziție. Există trei tipuri de motoare disponibile: cel magnetic, cel cu pivot și cel cu rotor.

 

Fiecare dintre aceste trei modele prezintă anumite caracteristici specifice. Așadar, motorul magnetic este simplu, cu viteză ridicată și poate tunde mai mult păr; varianta cu pivot dispune de multă putere și poate tăia ușor chiar și părul gros sau umed; motorul cu rotor se remarcă prin faptul că are prețuri potrivite pentru buzunarul oricăruia.

 

Ține cont de aceste aspecte, atunci când vrei să cumperi o mașină de tuns și vei găsi aparatul de care ai nevoie mai ușor!

Articole similare

Medic lăsat fără drept de practică după moartea unei adolescente de 15 ani

Un medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Satu Mare a fost exclus din...

Cod galben în Oltenia. Se anunţă averse torenţiale şi grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de...

Două redacţii au întrerupt colaborarea cu ziaristul acuzat că a violat o colegă

Acuzaţia de viol făcută de jurnalista Adina Florea la adresa fostului său coleg Răzvan Băltăreţu nu a rămas...

Afacere cu buletine pentru ucraineni denunţată de cei implicaţi. La o adresă ar figura 7.000 de persoane

Situaţie incredibilă în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani. Aflată la mică distanţă de graniţa cu Ucraina, în...