Cea mai sexy slătineancă răsfăţată de iubitul jucător de tenis. Ce a făcut acesta de ziua ei (GALERIE FOTO)

Data:

Share post:

Mădălina Ghenea a avut parte de o surpriză din partea lui Grigor Dimitrov în ziua în care românca a împlinit vârsta de 36 de ani. Bulgarul a decis să se retragă din turneul de la Toronto pentru a petrece timp alături de partenera sa. Cei doi au petrecut momente plăcute la piscină.

„Deși am citit în ziare că am fost fotografiată în Maratea (n.r.- comună din provincia Potenza, Italia) într-un fel de vacanță, ei bine, «vacanța» a durat doar 20 de ore în care abia am dormit. Am mâncat totuși multă mâncare bună, s-au făcut o mulțime de poze, chiar și fără acordul nostru, am dat interviuri și am participat la ceremonia de premiere.

Motivul pentru care arătăm destul de obosiți în fotografii este pentru că am călătorit 15 ore pentru a ajunge acolo și 25 pentru a pleca de acolo. Trebuie să-i mulțumesc acestei ființe umane incredibile și ridicol de frumoase, Grigor Dimitrov, pentru că a călătorit cu mine”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Dimitrov a împărtășit și o imagine la InstaStory, în care apare Mădălina Ghenea. El a adăugat mesajul: „Ziua de naștere a fetei mele”, potrivit GSP.


Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...