CFR anunţă întârzieri în circulaţia trenurilor între Craiova şi Filiaşi

Data:

Share post:

CFR a anunţat, vineri, întârzieri în circulaţia trenurilor spre/dinspre Craiova – Filiaşi. Totul din cauza unor probleme la alimentarea cu energie.

”Astăzi, 16 iunie 2023, ca urmare a unor probleme la infrastructura feroviară în alimentarea cu energie electrică între haltele Işalniţa – Coţofeni, se înregistrează întârzieri în circulaţia trenurilor spre/dinspre Craiova – Filiaşi”, anunţă, vineri seară, compania de transport feroviar.

Sursa citată a precizat că, până la remedierea deranjamentului de către echipele de intervenţie ale CFR SA, trenurile care tranzitau zona afectată au staţionat.

”Având în vedere că sunt fluctuaţii în alimentarea cu energie electrică sunt posibile şi alte întârzieri, iar circulaţia feroviară se va desfăşura în continuare în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, a mai transmis compania.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...