Ciolacu a anunţat că PSD nu va susţine niciun pensionar special, în următorul Guvern

Data:

Share post:

Marcel Ciolacu, preşedfintele PSD, a anunţat marţi că s-a luat o decizie în cadrul Consiliului Politic Naţional al PSD ca pentru nicio funcţie de secretar de stat sau membru al unui Cabinet, al unui demnitar, să nu mai fie persoane care fac cumul de pensii speciale.

Întrebat după şedinţă despre cumulul pensie salariu în noul Executiv, preşedintele PSD a anunţat că s-a luat o decizie, în cadrul Consiliului Politic Naţional, ”ca pentru nicio funcţie de secretar de stat sau membru al unui Cabinet, al unui demnitar, să nu mai fie persoane care fac cumul de pensii speciale”. ”Este deja o decizie luată în interiorul PSD”, a spus el, precizând că ”este o decizie politică care se aplică indiferent că ai fost, eşti sau vei fi”.

Marcel Ciolacu a mai spus că se lucrează la noul program de guvernare al viitorului Executiv.

”Ştiu că echipele de la PSD şi PNL au început să creioneze viitorul program de guvernare. Am convenit cu domnul preşedinte actual prim-ministru, Nicolae Ciucă, preşeidntele PNL, ca după ce definitivăm programul de guvernare şi lista de miniştri vom veni în faţa dvs şi vom expune fiecare dintre noi priorităţile pe care le avem în programul de guvernare”, a spus Ciolacu.

Despre un pact de necolaborare cu AUR, liderul PSD a spus că social-democraţii nu au colaborat niciodată cu cei de la AUR.

”Întrebaţi-i pe cei de la USR, că ei de obicei depun moţiuni comune cu cei de la AUR. Am văzut scenariile domnului Drulă, mă bucur mult că ne urmăresc aşa de mult, că au descoperit cheia succesului în PSD, cum face cu AUR, şi eu şi colegii mei încercăm să înţelegem ce face USR de mult timp dar noi nu am reuşit”, a mai spus Ciolacu, citat de news.ro.

Articole similare

Elevi din Gorj, săltaţi de procurori într-un dosar de trafic de droguri. Patru tineri, reţinuţi (VIDEO)

41 de persoane, printre care şi elevi de la mai multe şcoli din Gorj, au fost audiate de...

Traficant de droguri săltat de procurorii DIICOT. Ar fi vândut cannabis, în mai multe rânduri, în ultimele două luni (FOTO)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost reţinut de procurorii DIICOT din Teleorman, fiind bănuit...

Fost ministru de finanţe condamnat la închisoare pentru corupţie. După gratii merge şi cumnatul lui Mircea Geoană

Fostului ministru de Finanțe, Sebastian Vlădeascu, a fost condamnat astăzi la șapte ani și patru luni de închisoare...

Șefa unei companii aflată în subordinea Ministerului Energiei, reţinută pentru delapidare. Bani ţinuţi în saci şi genţi

Ioana Timofte, directoarea Companiei Naţionale pentru Controlul Cazanelor, a fost reținută. Informațiile din dosar arată că genți și...