Ciucă le-ar fi transmis sindicaliştilor din Educaţie că momentul ales pentru a face grevă „este cel mai prost din ultimii 10 ani”

Data:

Share post:

​Premierul Nicolae Ciucă le-a spus sindicaliştilor din Educaţie, duminică, la întâlnirea de la Guvern, că nu se poate organiza o grevă când se schimbă un guvern cu altul, pentru că acest lucru „conduce la instabilitate”, au informat pentru HotNews.ro surse politice. Potrivit lui Ciucă, momentul ales pentru a face grevă „este cel mai prost din ultimii 10 ani”.

Premierul Nicolae Ciucă le-a transmis duminică reprezentanţilor sindicatelor din educaţie că momentul ales de ei pentru a face grevă este cel mai prost din ultimii 10 ani, pentru că afectează perioada de examene, iar efortul, munca copiilor și a părinților riscă să fie compromise.

Premierul le-a spus că e important să fie raționali și așezați si mai ales „să se gândească la familiile din România, să fie corecți față de copiii care trec printr-o perioadă de examene plină de emoții”.

Premierul Ciucă le-a explicat sindicaliștilor că atâta timp cât există un dialog și deschidere maximă din partea coaliției, atunci nu au de ce să continue cu greva generală.

Ciucă le-a mai spus sindicaliștilor că nu se poate organiza o grevă când se schimbă un guvern cu altul, pentru că acest lucru conduce la instabilitate.

Premierul Nicolae Ciucă a discutat duminică cu sindicatele din educaţie, în condiţiile în care de luni acestea ar urma să declanşeze greva generală.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...