Condamnări la închisoare pentru trei bărbaţi din Olt care au bătut cu bestialitate un tânăr, pe terasa unui bar

Data:

Share post:

Trei bărbaţi din comuna Brastavăţu care, în ianuarie 2021, l-au bătut cu bestialitate pe un tânăr în vârstă de 39 din Scorniceşti, pe terasa unui bar, au fost condamnaţi de Tribunalul Olt la pedepse grele cu închisoare. Dacă doi dintre agresori au primit şase ani de închisoare, cel de al treilea a fost condamnat la nouă ani de închisoare.

Scandalul a izbucnit între mai multe persoane, pe 3 ianuarie 2021, în jurul orei 21.00, pe terasa unui bar din comuna Brastavăţu.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost bătut crunt, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal, ulterior la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar de aici la Craiova.

Scandalul a fost suprins de camerele de supraveghere video. Pe imagini se vede cum într-o încăierare generală, unul dintre bărbaţi loveşte victima, până la epuizare, cu o rangă de fier şi cu picioarele.

Victima, în vârstă de 39 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal, transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru ca ulterior să ajungă la Spitalul Craiova, unde a necesitat aproape două săptămâni de îngrijiri medicale, fiind externat după aproape două săptămâni.

Condamnări dure

Magistraţii Tribunalului Olt au decis, recent, să-i condamne la închisoare cu executare pe cei trei agresori, fiind găsiţi vinovaţi de tentativă de omor.

Astfel, T.J.B. a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare, M.V.B. a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare cu executare, la fel ca L.A.B., care trebuie să ispăşească tot o pedeapsă de şase ani de închisoare.

Totodată, instanţa îi obligă pe fiecare dintre inculpaţi să-i achite victimei suma 60.000 lei, reprezentând daune morale. 6.332,67 lei trebuie să-i achite Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, reprezentând daune materiale către partea civilă.

Decizia Tribunalului Olt nu este definitivă şi a fost deja contestată de inculpaţi.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...