Condamnări la închisoare pentru trei bărbaţi din Olt care au bătut cu bestialitate un tânăr, pe terasa unui bar

Data:

Share post:

Trei bărbaţi din comuna Brastavăţu care, în ianuarie 2021, l-au bătut cu bestialitate pe un tânăr în vârstă de 39 din Scorniceşti, pe terasa unui bar, au fost condamnaţi de Tribunalul Olt la pedepse grele cu închisoare. Dacă doi dintre agresori au primit şase ani de închisoare, cel de al treilea a fost condamnat la nouă ani de închisoare.

Scandalul a izbucnit între mai multe persoane, pe 3 ianuarie 2021, în jurul orei 21.00, pe terasa unui bar din comuna Brastavăţu.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost bătut crunt, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal, ulterior la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar de aici la Craiova.

Scandalul a fost suprins de camerele de supraveghere video. Pe imagini se vede cum într-o încăierare generală, unul dintre bărbaţi loveşte victima, până la epuizare, cu o rangă de fier şi cu picioarele.

Victima, în vârstă de 39 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal, transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru ca ulterior să ajungă la Spitalul Craiova, unde a necesitat aproape două săptămâni de îngrijiri medicale, fiind externat după aproape două săptămâni.

Condamnări dure

Magistraţii Tribunalului Olt au decis, recent, să-i condamne la închisoare cu executare pe cei trei agresori, fiind găsiţi vinovaţi de tentativă de omor.

Astfel, T.J.B. a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare, M.V.B. a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare cu executare, la fel ca L.A.B., care trebuie să ispăşească tot o pedeapsă de şase ani de închisoare.

Totodată, instanţa îi obligă pe fiecare dintre inculpaţi să-i achite victimei suma 60.000 lei, reprezentând daune morale. 6.332,67 lei trebuie să-i achite Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, reprezentând daune materiale către partea civilă.

Decizia Tribunalului Olt nu este definitivă şi a fost deja contestată de inculpaţi.

Articole similare

Se fac angajări, la stat. Mai multe posturi scoase la concurs, în Olt

Mai multe instituţii publice din judeţul Olt fac angajări, în această perioadă, pentru cele mai multe dintre posturile...

Bărbat rănit din cauza vântului puternic. Remorca unui camion s-a dezmembrat şi a lovit un TIR

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani a fost rănit, marţi, după ce remorca unui camion s-a...

Percheziții la Aeroportul din Otopeni. Sunt vizate contracte de închiriere a unor spații comerciale

Procurorii DNA au descins astăzi la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Aceştia anchetează contractele de închiriere a spațiilor...

Schimbări cu privire la pensiile speciale. Comisiile de specialitate din Senat au adoptat mai multe amendamente

Senatorii au dezbătut, marți, în ședințele de specialitate proiectul legilor speciale și amendamentele convenite în Coaliție. Amendamentele propuse...