Copil dispărut! Poliţiştii caută un minor aflat în plasament (UPDATE)

Data:

Share post:

UPDATE: Minorul a fost găsit, pe un teren agricol între Malu Roșu și Bălăneşti! Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, potrivit IPJ Olt.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Un adolescent în vârstă de 14 ani, aflat în plasament la o familie din comuna Milcov, este căutat de poliţişti după ce, duminică, ar fi plecat de la locuinţa unde locuia şi nu a mai revenit.

Potrivit poliţiştilor, Ionuţ Daniel Mitrică, în vârstă de 14 ani, are următoarele semnalmente: înălţime – aproximativ 1,65 metri, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, iar în urechea stânga purta un cercel.

La momentul plecării, minorul purta o geacă  de iarna neagră, pantaloni de trening negri, iar în picioare purta o pereche de ghete negre.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...