Copil dispărut! Poliţiştii caută un minor aflat în plasament (UPDATE)

Data:

Share post:

UPDATE: Minorul a fost găsit, pe un teren agricol între Malu Roșu și Bălăneşti! Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, potrivit IPJ Olt.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Un adolescent în vârstă de 14 ani, aflat în plasament la o familie din comuna Milcov, este căutat de poliţişti după ce, duminică, ar fi plecat de la locuinţa unde locuia şi nu a mai revenit.

Potrivit poliţiştilor, Ionuţ Daniel Mitrică, în vârstă de 14 ani, are următoarele semnalmente: înălţime – aproximativ 1,65 metri, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, iar în urechea stânga purta un cercel.

La momentul plecării, minorul purta o geacă  de iarna neagră, pantaloni de trening negri, iar în picioare purta o pereche de ghete negre.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Articole similare

Olt: Trafic rutier dat peste cap, la Valea Mare, după ce o maşină s-a răsturnat

Traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, miercuri seara, pe drumul naţional DN 65, după ce un autoturism s-a...

VIDEO. Sute de persoane au protestat în Piaţa Victoriei faţă de introducerea pragului pentru abuzul în serviciu la 250.000 lei

Sute de persoane s-au strâns, miercuri seara, în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de proiectul de lege...

OMS: Copiii şi adolescenţii sănătoşi s-ar putea să nu mai aibă nevoie de vaccin anti-Covid

Copiii şi adolescenţii sănătoşi s-ar putea să nu mai aibă nevoie de vaccinurile anti-Covid, spune Organizaţia Mondială a...

Klaus Iohannis refuză să comenteze proiectul privind pensiile speciale / Ce modificări ar putea suferi controversatele venituri ale „specialilor”

Klaus Iohannis încă nu s-a pronunțat cu privire la pensiile speciale. Președintele României a vorbit mai degrabă în...