Crimă urmată de sinucidere: Un bărbat şi copilul său de un an, găsiţi spânzuraţi într-un apartament

Data:

Share post:

Un copil de un an și un bărbat au fost descoperiți spânzurați într-un apartament din Alba-Iulia. Bărbatul era tatăl copilului, iar acesta ar fi vrut să se răzbune în acest fel pe mama copilului, care avea un nou partener, după ce se despărțise de el în urmă cu un an. Înainte de a comite crima și a se sinucide, bărbatul a postat poze și un mesaj pe Instagram. Ca să intre în apartament, polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa, după ce au așteptat proprietarul să vină din alt județ.

Potrivit Poliției Alba, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia.

Femeia a avut un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața copilului ar fi în pericol, au explicat polițiștii, citați de Mediafax.

Ulterior, bărbatul nu a mai răspuns la telefon, iar la fața locului a fost chemat proprietarul apartamentului în care acesta se afla împreună cu copilul. După ce au intrat în apartament, polițiștii au găsit copilul și adultul spânzurați.

„Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament.

Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați”, a anunțat Poliția.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale.

Bărbatul ar fi vrut să se răzbune pe mama copilului

Potrivit news.ro, bărbatul găsit mort împreună de copilul său se despărţise de mama celui mic în urmă cu un an, iar femeia a refuzat să se împace cu el. Acesta ar fi motivul pentru care tânărul a decis să îşi omoare fiul, spun vecinii bărbatului. În plus, potrivit unui mesaj postat pe Instagram înainte de a se sinucide, bărbatul este nemulțumit că mama copilului avea acum un alt partener.

Tânărul locuia cu chirie de aproape doi ani, în apartamentul în care cei doi au fost găsiţi morţi, iar după despărţirea de partenera sa bărbatul a fost văzut foarte rar împreună cu copilul.

Mesajul pe care l-a postat pe Instagram, alături de mai multe poze în care apare împreună cu copilul.

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui Dominik? Cum ai permis ca necunoscutul acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu?

Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat ‘ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu’ şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată? Cine e tatăl dacă îl întrebi pe Dominik? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic şi stă în aceeaşi casă cu el?

De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l-am dorit cu porţia şi necunoscutul ăla se preface că îmi iubeşte copilul doar ca să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu ca să îl întreţii pe bărbatul ăla”.

La aflarea veştii, mama băieţelului a intrat în stare de şoc şi a fost dusă la spital. După ce a fost stabilizată, a mers la poliţie pentru a da declaraţii, potrivit spotmedia.ro.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...