Un bărbat din Dolj, reţinut după ce a agresat un poliţist. Oamenii legii au folosit armamentul din dotare

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna doljeană Malu Mare, a fost reţinut după ce l-a bătut pe unul dintre poliţiştii care au intervenit la conflictul dintre acesta şi fratele său, în vârstă de 42 de ani. Poliţiştii au folosit armamentul din dotare, executând foc de avertisment în plan vertical.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 40 de ani, pe fondul unor dioscuții contradictorii, l-ar fi agresat fizic pe fratele său de 42 de ani, iar cu un obiect dur ar fi aplicat mai multe lovituri autoturismului acestuia din urmă.

La vederea oamenilor legii, bărbatul de 40 de ani a continuat să se manifeste agresiv, și, deși a fost somat în repetate rânduri să se calmeze, unul dintre polițiști a folosit împotriva acestuia spray-ul iritant lacrimogen.

Și în aceste condiții bărbatul a continuat actele de violență, prinzându-l pe unul dintre polițiști de gât în încercarea de a-l agresa fizic, moment în care cel de-al doilea polițist a folosit armamentul din dotare, fiind executat un foc de avertisment în plan vertical, fără a rezulta victime omenești.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție pentru audieri. Ulterior, el a fost reţinut.

„În urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus reținerea bărbatului de 40 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...