Cristi Borcea are nouă copii, dar întreține, de fapt, 50 de persoane. „Nu fac calculele pentru că ne prinde campionatul viitor”

Data:

Share post:

Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, susține că și-a găsit liniștea alături de Valentina Pelinel. Omul de afaceri a trecut prin momente tensionate de-a lungul vieții și prin mai multe divorțuri. Cu toate femeile din viața lui Borcea are nouă copii.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei, dar susține că, de fapt, are 50 de persoane în întreținere. Fostul acționar de la Dinamo a spus că este o persoană geloasă pentru că atunci când îți iubești partenerul de viață nu ai cum să nu ai o urmă de gelozie. El a continuat prin a spune că nu vrea să le ceară oamenilor din jurul lui favoruri pentru că știe că, la rândul lui, trebuie să ofere și el la un moment dat un anumit lucru.

„Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru nouă copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer șoferi, bone. Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanent. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii”, a spus Cristi Borcea.

Fostul finanțator de la Dinamo a continuat prin a spune că persoanele care vorbesc despre educația și modul de viață al copiilor lui nu știu prin câte greutăți a trecut. Alături de Mihaela, prima soție, Borcea are trei copii, Patrick, Melissa și Angelo. George Alexandru și Gloria sunt copiii omului de afaceri și ai Alinei Vidican. Borcea are un copil și cu avocata Simona Dana Voiculescu, Andreina Carolyn Christine. Fostul finanțator al „câinilor” este într-o relație cu Valentina Pelinel din urma căreia au rezultat Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Cristi Borcea a făcut copii când era la închisoare

Cristi Borcea, în vârstă de 53 de ani, a petrecut cinci ani și jumătate în închisoare în urma deciziei primite în Dosarul Transferurilor. În ciuda acestui lucru, Valentina Pelinel a fost alături de partenerul ei de viață. Fostul președinte executiv de la Dinamo a spus că merge de drag acasă de când este împreună cu actuala sa soție.

„Am găsit femeia care-mi dă și liniște, și putere, și înțelegere. E cea mai de încredere, cea mai frumoasă și deosebită femeie din lume”. Omul de afaceri a devenit ținta glumelor pentru că are nouă copii cu patru femei diferite. „Au apărut (n.r. zvonuri), știi de ce? Eu, în primii trei ani la pușcărie, am făcut patru copii. Nu m-au deranjat niciodată (n.r.- glumele)”, a punctat Borcea în timpul podcast-ului Fiță cu Adiță.

Articole similare

Percheziţii într-un dosar de evaziune şi contrabandă: Bijuterii şi importante sume de bani, găsite de poliţişti la locuinţa unei tinere din Slatina

Două percheziţii au fost desfăşurate, în această dimineaţă, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt,...

Se lucrează pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti. Imagini de pe şantier (FOTO)

Se lucrează intens pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, transmit reprezentanţii Direcţiei Drumuri şi Poduri Craiova. Potrivit sursei...

Primarul fugar Cherecheş s-ar fi refugiat pe o insulă din Italia alături de mama şi soţia sa

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fugit din țară vineri, cu câteva ore înainte de a...

Subprefectul de Olt reclamă că a răcit la plămâni pentru că prefectul n-a reparat centrala termică. Angajaţii prefecturii, nevoiţi să muncească în frig

Subprefectul de Olt Ana Maria Ciauşu reclamă, pe contul său de Facebook, că a răcit la plămâni deoarece...