Cristi Borcea are nouă copii, dar întreține, de fapt, 50 de persoane. „Nu fac calculele pentru că ne prinde campionatul viitor”

Data:

Share post:

Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, susține că și-a găsit liniștea alături de Valentina Pelinel. Omul de afaceri a trecut prin momente tensionate de-a lungul vieții și prin mai multe divorțuri. Cu toate femeile din viața lui Borcea are nouă copii.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei, dar susține că, de fapt, are 50 de persoane în întreținere. Fostul acționar de la Dinamo a spus că este o persoană geloasă pentru că atunci când îți iubești partenerul de viață nu ai cum să nu ai o urmă de gelozie. El a continuat prin a spune că nu vrea să le ceară oamenilor din jurul lui favoruri pentru că știe că, la rândul lui, trebuie să ofere și el la un moment dat un anumit lucru.

„Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru nouă copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer șoferi, bone. Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanent. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii”, a spus Cristi Borcea.

Fostul finanțator de la Dinamo a continuat prin a spune că persoanele care vorbesc despre educația și modul de viață al copiilor lui nu știu prin câte greutăți a trecut. Alături de Mihaela, prima soție, Borcea are trei copii, Patrick, Melissa și Angelo. George Alexandru și Gloria sunt copiii omului de afaceri și ai Alinei Vidican. Borcea are un copil și cu avocata Simona Dana Voiculescu, Andreina Carolyn Christine. Fostul finanțator al „câinilor” este într-o relație cu Valentina Pelinel din urma căreia au rezultat Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Cristi Borcea a făcut copii când era la închisoare

Cristi Borcea, în vârstă de 53 de ani, a petrecut cinci ani și jumătate în închisoare în urma deciziei primite în Dosarul Transferurilor. În ciuda acestui lucru, Valentina Pelinel a fost alături de partenerul ei de viață. Fostul președinte executiv de la Dinamo a spus că merge de drag acasă de când este împreună cu actuala sa soție.

„Am găsit femeia care-mi dă și liniște, și putere, și înțelegere. E cea mai de încredere, cea mai frumoasă și deosebită femeie din lume”. Omul de afaceri a devenit ținta glumelor pentru că are nouă copii cu patru femei diferite. „Au apărut (n.r. zvonuri), știi de ce? Eu, în primii trei ani la pușcărie, am făcut patru copii. Nu m-au deranjat niciodată (n.r.- glumele)”, a punctat Borcea în timpul podcast-ului Fiță cu Adiță.

Articole similare

Ministrul Justiţiei a transmis propunerile pentru şefia DNA. Cine se află pe listă

Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, a transmis, joi, preşedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru funcţiile de procuror general şi procuror-şef...

Pesta porcină continuă să facă probleme. Sunt active 10 focare

Pesta porcină africană contină să creeze probleme la nivel naţional. Ieri zece focare de pestă porcină africană (PPA)...

Circulaţie cu restricţii pe un drum din judeţul Vâlcea

Circulaţia se va desfăşura cu restricţii, mâine, pe un sector important de drum din judeţul Vâlcea. Este vorba despre...

Asigurători nemulţumiţi de plafonarea tarifelor RCA. Acuză că se încalcă legislația europeană

Reprezentanții companiilor de asigurări din România au transmis joi, printr-un comunicat de presă, că plafonarea tarifelor RCA încalcă...