Declarațiile lui Iohannis au blocat ambulanțele de la Floreasca. O femeia i-a transmis un mesaj dur președintelui (VIDEO)

Data:

Share post:

Președintele Klaus Iohannis s-a deplasat marți la Spitalul Floreasca din București. Liderul de la Cotroceni a venit la unitatea medicală pentru a vizita o parte dintre răniții de la exploziile din Crevedia de sâmbătă seară. Declaraţiile acestuia au blocat accesul ambulanţelor la Urgenţe, iar o femeie i-a transmis un mesaj dur preşedintelui.

Prima apariție publică a șefului statului după o lungă perioadă s-a încheiat cu un incident. Când mai avea de răspuns la o întrebare, Iohannis a fost bruiat de strigătele disperate ale unei femei.

Incident petrecut marți, în timpul vizitei lui Klaus Iohannis la Spitalul Floreasca din Capitală. Chiar în timp ce șeful statului oferea declarații de presă, ruda unui pacient s-a auzit pe fundal cum strigă către acesta.

Iohannis! Iohannis!…ia mâna de pe mine că îți dau un pumn în gură”, se aude pe fundal, cu câteva secunde înainte ca președintele să părăsească microfonul amplasat în fața spitalului din Capitală.

Ulterior, în fața televiziunilor prezente la fața locului, această femeie a oferit explicații pentru ieșirea ei. S-a prezentat ca fiind o rudă a unei paciente internate la Floreasca.

Aceasta a acuzat faptul că în saloanele unității sanitare sunt condiții inumane pentru pacienți și medici. Nu a ezitat să-i transmită un mesaj lui Klaus Iohannis. Ea l-a invitat pe șeful statului să petreacă și el doar două zile în salonul mamei sale.

”Mama are cancer și voi nu faceți nimic. Ne certați, ne umiliți, ne-ați dat afară din spital. Așteptați să vină Klaus Iohannis. Mama mea a pățit foarte multe. Veniți pe secție să vedeți ce medici sunt la ortopedie. Lucrează la 40 de grade în saloane pentru că nu funcționează sistemul de ventilație.

Umilința pe care noi o suportăm este uriașă. Sistemul de ventilație este nefuncțional, medicii intră la 10-15 grade să facă o operație, apoi intră în saloane la 40 de grade. Asistentele stau în condiții execrabile.

(n.r. Ce mesaj aveți pentru domnul președinte Klaus Iohannis?, întrebarea unui reporter pentru femeia revoltată) Să stea doar două zile în salonul mamei mele de la Floreasca”, a afirmat ruda pacientei, conform Fanatik.

Articole similare

Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării

Deși Simona Halep este suspendată pentru patru ani din tenis pentru dopaj, fosta campioană a României nu o...

Piedone va candida la Primăria Capitalei. Un scenariu care le dă fiori lui Nicușor Dan și Gabriela Firea

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a spus că se teme doar de „candidatul PSD, indiferent cine este el, pentru...

De Mezzo vrea competiţie internă pentru desemnarea candidatului la Slatina: În 2016, Marius Bălaşa a luat aproape 3.000 de voturi peste partid

Preşedintele interimar al PNL Slatina, Mario De Mezzo, a declarat în cadrul celei mai recente conferinţe de presă...

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...