VIDEO. Tâlhărie la o librărie din Caracal. Doi bărbaţi, arestaţi preventiv

Data:

Share post:

Doi bărbaţi din Caracal au fost arestaţi preventiv după ce au tâlhărit o librărie din localitate. Totodată, au agresat fizic o femeie care a încercat să îi împiedice.

Evenimentul s-a petrecut, luni seara. Potrivit IPJ Olt, cei doi bărbați ar fi pătruns în incinta unei librării, din municipiul Caracal, de unde ar fi sustras 400 de lei din casa de marcat a unității, iar în încercarea de a recupera banii, o angajată ar fi fost agresată fizic de către unul dintre aceștia.

Polițiștii au reuşit să-i identifice pe cei doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii, în vârstă de 31 de ani, respectiv 42 de ani, ambii din municipiul Caracal, județul Olt.

Ei au fost arestaţi preventiv.

„La data de 29 august a.c., în urma probatoriului administrat, pe numele celor doi bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Ulterior, la aceeași dată, cei doi bărbați au fost prezentați Judecătoriei Caracal, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de aceștia”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...