Desăgubiri de sute de mii de lei după inundaţiile din Dolj

Data:

Share post:

747.500 lei este valoarea despăgubirilor centralizate de Instituția Prefectului Dolj pentru pagubele produse în județ, în urma inundațiilor din luna iunie.

Suma solicitată drept despăgubiri este destinată exclusiv familiilor ale căror gospodarii au fost afectate de ploile abundente. Sumele au fost alocate în urma unor verificări în teren efectuate de comisii de specialiști, care au analizat gradul de afectare a fiecărei locuințe în parte.

De bani vor beneficia 160 de familii din 11 localități din judet, iar primarii au semnat astăzi, alături de reprezentanții Prefecturii Dolj și ai AJPIS Dolj, actele pentru demararea procedurilor de plată.

Documentele pentru efectuarea plăților au fost înaintate astăzi către Ministerul Muncii de către Institutia Prefectului Dolj.

Prefectura Dolj se află în procedură de centralizare a pagubelor produse în câmp, la terenurile agricole, culturi, solarii.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...