Desăgubiri de sute de mii de lei după inundaţiile din Dolj

Data:

Share post:

747.500 lei este valoarea despăgubirilor centralizate de Instituția Prefectului Dolj pentru pagubele produse în județ, în urma inundațiilor din luna iunie.

Suma solicitată drept despăgubiri este destinată exclusiv familiilor ale căror gospodarii au fost afectate de ploile abundente. Sumele au fost alocate în urma unor verificări în teren efectuate de comisii de specialiști, care au analizat gradul de afectare a fiecărei locuințe în parte.

De bani vor beneficia 160 de familii din 11 localități din judet, iar primarii au semnat astăzi, alături de reprezentanții Prefecturii Dolj și ai AJPIS Dolj, actele pentru demararea procedurilor de plată.

Documentele pentru efectuarea plăților au fost înaintate astăzi către Ministerul Muncii de către Institutia Prefectului Dolj.

Prefectura Dolj se află în procedură de centralizare a pagubelor produse în câmp, la terenurile agricole, culturi, solarii.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...