Desert retras urgent de pe rafturi de producător. Ce conţinea produsul

Data:

Share post:

Un desert vegan a fost retras de pe piaţă, din toate marile magazine, de către Alois Müller GmbH & Co.KG, deoarece, din cauza unei erori, a fost introdusă o proteină din lapte, nedestinată produsului final. Desertul poate fi periculos pentru cei cu alergii, dar poate fi consumat fără restricţii de cei care nu au astfel de probleme.

”Producătorul de lactate Alois Müller GmbH & Co.KG recheamă produsul Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos (24649 VM Vegan Mousse Schoko) (2 x 70 g) ca măsură de precauţie pentru protecţia consumatorilor”, anunţă, vineri, ANSVSA.

Sursa citată a precizat că, din cauza unei erori tehnice de producţie, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit.

”Acest lucru poate duce la posibile reacţii alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de o alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricţii”, a mai transmis sursa citată.

Persoanele cu alergii sunt sfătuite  să se abţină de la consumul produselor din loturile vizate – respectiv cele cu data de expirare 13 mai şi 27 mai.

Produsul a fost retras din Carrefour, Kaufland, Auchan şi Cora.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...