Desert retras urgent de pe rafturi de producător. Ce conţinea produsul

Data:

Share post:

Un desert vegan a fost retras de pe piaţă, din toate marile magazine, de către Alois Müller GmbH & Co.KG, deoarece, din cauza unei erori, a fost introdusă o proteină din lapte, nedestinată produsului final. Desertul poate fi periculos pentru cei cu alergii, dar poate fi consumat fără restricţii de cei care nu au astfel de probleme.

”Producătorul de lactate Alois Müller GmbH & Co.KG recheamă produsul Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de cremă de nuci de cocos (24649 VM Vegan Mousse Schoko) (2 x 70 g) ca măsură de precauţie pentru protecţia consumatorilor”, anunţă, vineri, ANSVSA.

Sursa citată a precizat că, din cauza unei erori tehnice de producţie, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit.

”Acest lucru poate duce la posibile reacţii alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte. Pentru persoanele care nu suferă de o alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricţii”, a mai transmis sursa citată.

Persoanele cu alergii sunt sfătuite  să se abţină de la consumul produselor din loturile vizate – respectiv cele cu data de expirare 13 mai şi 27 mai.

Produsul a fost retras din Carrefour, Kaufland, Auchan şi Cora.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...