Desfăşurare de forţe din cauza unor angajate speriate. Au fost chemaţi genişti din trei judeţe (VIDEO)

Data:

Share post:

O adevărată desfăşurare de forţe a avut loc, ieri, la Botoşani, după ce două angajate ale unei firme de creditare au sunat la 112 anunţând că în faţa sediului lor este un bagaj suspect.

La faţa locului au ajuns imediat echipaje de poliţie, pompieri, jandarmi, SRI şi SMURD. Au fost chemaţi de asemenea şi pirotehnişti şi genişti din Botoşani, Iaşi şi Suceava.

Din fericire, însă, alarma a fost una falsă. Valiza buclucaşă aparţinea unui bărbat care face parte din rândul persoanelor fără adăpost. Bărbatul a declarat că şi-a lăsat bagajul la uşa unei instituţii de creditare, iar apoi a urcat la etajul al patrulea al unui bloc şi s-a culcat. Când s-a trezit, a coborât şi a mers pe o bancă din apropiere. Între timp, angajatele instituţiei de creditare au văzut bagajul, care li s-a părut suspect, aşa că au sunat la 112, cerând ajutorul autorităţilor.

Când a realizat ce se întâmplă bărbatul susţine că le-a supus autorităţilor ca bagajul îi aparţine şi că nu se află în el decât nişte haine şi ceva mâncare, însă nimeni nu l-a crezut.

Timp de aproape trei ore circulaţia a fost blocată, iar bagajul bărbatului a fost tratat ca un obiect suspect. Autorităţile au adus şi un scanner special pentru a verifica ce se află în valiză. Într-un final geniştii au deschis bagajul, iar spusele bărbatului s-au adeverit, potrivit monitorulbt.ro.

Articole similare

Trei motociclete implicate într-un accident rutier, în Vâlcea. Trei persoane la spital

O coliziune între trei motociclete s-a produs, marţi seara, pe drumul judeţean DJ 677D, în oraşul vâlcean Drăgăşani,...

Flori Roibu, în vârstă de 12 ani, căutată de poliţie după ce n-a mai venit acasă (UPDATE)

UPDATE: În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici...

Cutremur de peste 5 grade pe Scara Richter în România

Un cutremur cu magnitudinea locală 5,2 grade pe Scara Richter s-a produs, marţi seara, în judeţul Arad, la...

Evaziunea fiscală din „păcănele” s-ar ridica la 90 milioane de euro pe an

90 de milioane de euro care ar fi trebuit să meargă la stat, sub formă de taxe, ajung...