Desfăşurare de forţe din cauza unor angajate speriate. Au fost chemaţi genişti din trei judeţe (VIDEO)

Data:

Share post:

O adevărată desfăşurare de forţe a avut loc, ieri, la Botoşani, după ce două angajate ale unei firme de creditare au sunat la 112 anunţând că în faţa sediului lor este un bagaj suspect.

La faţa locului au ajuns imediat echipaje de poliţie, pompieri, jandarmi, SRI şi SMURD. Au fost chemaţi de asemenea şi pirotehnişti şi genişti din Botoşani, Iaşi şi Suceava.

Din fericire, însă, alarma a fost una falsă. Valiza buclucaşă aparţinea unui bărbat care face parte din rândul persoanelor fără adăpost. Bărbatul a declarat că şi-a lăsat bagajul la uşa unei instituţii de creditare, iar apoi a urcat la etajul al patrulea al unui bloc şi s-a culcat. Când s-a trezit, a coborât şi a mers pe o bancă din apropiere. Între timp, angajatele instituţiei de creditare au văzut bagajul, care li s-a părut suspect, aşa că au sunat la 112, cerând ajutorul autorităţilor.

Când a realizat ce se întâmplă bărbatul susţine că le-a supus autorităţilor ca bagajul îi aparţine şi că nu se află în el decât nişte haine şi ceva mâncare, însă nimeni nu l-a crezut.

Timp de aproape trei ore circulaţia a fost blocată, iar bagajul bărbatului a fost tratat ca un obiect suspect. Autorităţile au adus şi un scanner special pentru a verifica ce se află în valiză. Într-un final geniştii au deschis bagajul, iar spusele bărbatului s-au adeverit, potrivit monitorulbt.ro.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...