Desfăşurare de forţe din cauza unor angajate speriate. Au fost chemaţi genişti din trei judeţe (VIDEO)

Data:

Share post:

O adevărată desfăşurare de forţe a avut loc, ieri, la Botoşani, după ce două angajate ale unei firme de creditare au sunat la 112 anunţând că în faţa sediului lor este un bagaj suspect.

La faţa locului au ajuns imediat echipaje de poliţie, pompieri, jandarmi, SRI şi SMURD. Au fost chemaţi de asemenea şi pirotehnişti şi genişti din Botoşani, Iaşi şi Suceava.

Din fericire, însă, alarma a fost una falsă. Valiza buclucaşă aparţinea unui bărbat care face parte din rândul persoanelor fără adăpost. Bărbatul a declarat că şi-a lăsat bagajul la uşa unei instituţii de creditare, iar apoi a urcat la etajul al patrulea al unui bloc şi s-a culcat. Când s-a trezit, a coborât şi a mers pe o bancă din apropiere. Între timp, angajatele instituţiei de creditare au văzut bagajul, care li s-a părut suspect, aşa că au sunat la 112, cerând ajutorul autorităţilor.

Când a realizat ce se întâmplă bărbatul susţine că le-a supus autorităţilor ca bagajul îi aparţine şi că nu se află în el decât nişte haine şi ceva mâncare, însă nimeni nu l-a crezut.

Timp de aproape trei ore circulaţia a fost blocată, iar bagajul bărbatului a fost tratat ca un obiect suspect. Autorităţile au adus şi un scanner special pentru a verifica ce se află în valiză. Într-un final geniştii au deschis bagajul, iar spusele bărbatului s-au adeverit, potrivit monitorulbt.ro.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...