DEZVĂLUIRE. Patronul firmei Combinații SRL a vândut la SUPRAPREȚ Primăriei Craiova căsuțe de lemn pentru târguri

Data:

Share post:

Un patron din Craiova a realizat o afacere profitabilă cu Primăria Craiova, achiziționând căsuțe de lemn la prețuri supraevaluate pentru târgurile organizate de primarul Lia Olguța Vasilescu. Valeriu Nicolae a dezvăluit că această afacere a fost posibilă datorită relației de asociere dintre afacerist și soțul unei inspectoare din primărie.

Conform lui Valeriu Nicolae, patronul firmei Combinații SRL din Craiova a reușit să încheie o tranzacție extrem de profitabilă cu Primăria Craiova, prin intermediul căreia a achiziționat căsuțe de lemn pentru celebrele târguri organizate de primarul Lia Olguța Vasilescu.

Achiziţia este făcută pe altă firmă a aceluiaşi afacerist, care se numeşte Energie Gratis SRL.

Prețurile plătite pentru aceste căsuțe de lemn au fost mult supraevaluate. Această afacere a fost posibilă datorită relației de asociere dintre afacerist și soțul unei inspectoare din primărie.

„Ai o inspectoare la primăria din Craiova. Care are un apartament cumpărat cu un domn cu același nume ca al ei și pământuri cumpărate cu alt domn care a fost asociat cu primul într-o firmă. Desigur firma lor are contracte cu primăria că doar nu sunt fraieri.

Ei bine un contract este pentru căsuțe de lemn. Dimensiunile 4/ 2.5 cu instalație electrică adică care să pot să fie conectate la rețea. Costul căsuțelor 10 la număr a fost de 22.015 lei pentru fiecare. O căsuță de lemn cu exact aceleași dimensiuni este cu 12.995 de lei mai puțin dacă o cauți pe net. În mod sigur la 10 bucăți prețul este semnificativ mai mic. Nu e tot – au mai fost luate încă 5 căsuțe la prețul modic de 19.028 de lei care se găsesc de comandat pe net la 7.400. Adică cu 11.628 lei mai puțin. Primăria Craiova a plătit cu 188.090 mai mult doar dintr-un foc. Adică peste 38.000 de EUR țeapă.

Firma șmecheră se numește Energie Gratis SRL. Ei bine patronul ei a mai avut o firmă – Combinații SRL. Nu e banc deși noi sigur trăim în unul. Căsuțele au fost pentru târgul ăla de paștele Olguței care a fost nr.1 în galaxie”, notează Valeriu Nicolae pe pagina sa de Facebook.

 

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...