DEZVĂLUIRE. Patronul firmei Combinații SRL a vândut la SUPRAPREȚ Primăriei Craiova căsuțe de lemn pentru târguri

Data:

Share post:

Un patron din Craiova a realizat o afacere profitabilă cu Primăria Craiova, achiziționând căsuțe de lemn la prețuri supraevaluate pentru târgurile organizate de primarul Lia Olguța Vasilescu. Valeriu Nicolae a dezvăluit că această afacere a fost posibilă datorită relației de asociere dintre afacerist și soțul unei inspectoare din primărie.

Conform lui Valeriu Nicolae, patronul firmei Combinații SRL din Craiova a reușit să încheie o tranzacție extrem de profitabilă cu Primăria Craiova, prin intermediul căreia a achiziționat căsuțe de lemn pentru celebrele târguri organizate de primarul Lia Olguța Vasilescu.

Achiziţia este făcută pe altă firmă a aceluiaşi afacerist, care se numeşte Energie Gratis SRL.

Prețurile plătite pentru aceste căsuțe de lemn au fost mult supraevaluate. Această afacere a fost posibilă datorită relației de asociere dintre afacerist și soțul unei inspectoare din primărie.

„Ai o inspectoare la primăria din Craiova. Care are un apartament cumpărat cu un domn cu același nume ca al ei și pământuri cumpărate cu alt domn care a fost asociat cu primul într-o firmă. Desigur firma lor are contracte cu primăria că doar nu sunt fraieri.

Ei bine un contract este pentru căsuțe de lemn. Dimensiunile 4/ 2.5 cu instalație electrică adică care să pot să fie conectate la rețea. Costul căsuțelor 10 la număr a fost de 22.015 lei pentru fiecare. O căsuță de lemn cu exact aceleași dimensiuni este cu 12.995 de lei mai puțin dacă o cauți pe net. În mod sigur la 10 bucăți prețul este semnificativ mai mic. Nu e tot – au mai fost luate încă 5 căsuțe la prețul modic de 19.028 de lei care se găsesc de comandat pe net la 7.400. Adică cu 11.628 lei mai puțin. Primăria Craiova a plătit cu 188.090 mai mult doar dintr-un foc. Adică peste 38.000 de EUR țeapă.

Firma șmecheră se numește Energie Gratis SRL. Ei bine patronul ei a mai avut o firmă – Combinații SRL. Nu e banc deși noi sigur trăim în unul. Căsuțele au fost pentru târgul ăla de paștele Olguței care a fost nr.1 în galaxie”, notează Valeriu Nicolae pe pagina sa de Facebook.

 

Articole similare

Trei motociclete implicate într-un accident rutier, în Vâlcea. Trei persoane la spital

O coliziune între trei motociclete s-a produs, marţi seara, pe drumul judeţean DJ 677D, în oraşul vâlcean Drăgăşani,...

Flori Roibu, în vârstă de 12 ani, căutată de poliţie după ce n-a mai venit acasă (UPDATE)

UPDATE: În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici...

Cutremur de peste 5 grade pe Scara Richter în România

Un cutremur cu magnitudinea locală 5,2 grade pe Scara Richter s-a produs, marţi seara, în judeţul Arad, la...

Evaziunea fiscală din „păcănele” s-ar ridica la 90 milioane de euro pe an

90 de milioane de euro care ar fi trebuit să meargă la stat, sub formă de taxe, ajung...