Diana Şoşoacă, delir în Parlament: „Jos cu Europa!” (VIDEO)

Data:

Share post:

Diana Șoșoacă a avut o nouă serie de ieşiri în Parlament. Circul a pornit de la propunerea ei de a cânta imnul României în plen, înainte de cel al Europei.

Senatoarea și-a înjurat colegii ca la ușa cortului. Mai mult, aceasta a spus că parlamentarii de la putere ar trebui omorâți, iar Alinei Gorghiu i-a transmis „să lingă clanța” la americani.

Scandalul a început în momentul în care în plen s-a intonat imnul Europei. „Aaa, în niciun caz, întorceți-vă!”, a strigat senatoarea Șoșoacă în momentul în care în plenul Parlamentului au fost auzite primele acorduri ale „Odei Bucuriei”, din simfonia a IX-a de Ludwig van Beethoven, imnul Europei. „Nu ne interesează imnul Europei! Jos cu Europa!”, a strigat Șoșoacă spre colegii parlamentari, în timp ce filma un live postat ulterior pe contul său de Facebook.

„N-avem nevoie de Europa, rușine să vă fie”, a mai spus senatoarea afiliată în prezent partidului SOS România. „Rușine să vă fie, trădătorilor! Europa nu este o țară! Cum să intonați imnul Europei, înaintea imnului României?”.

Diana Șoșoacă a început să se plimbe printre băncile din plen în timp ce îi filma pe senatorii și deputații ridicați în picioare cu ocazia intonării imnului Europei.

Spre finalul intervenției video, Șoșoacă îi face „trădători” inclusiv pe membrii grupului parlamentar AUR.

Ulterior senatoarea a făcut o serie de acuzaţii instigatoare spunând că politicienii aflaţi la putere ar trebui să fie omorâţi. „ Fir-ar mama voastra de sclavi nenorociți, omorâți cu toții ar trebui să fiți, împușcați în piață publică de trădători nenorociți ce sunteți. Stimata doamnă, cum e posibil să intonăm înaintea imnului României imnul Europei? Toată lumea e oripilată de aces lucru, se intonează imnul României, uitați-vă în lege. Nu mă interesează, du-te la ambasada Austriei și linge clanța că aia faci, linge clanța la americani, hai întinde-te, la întins pe la ambasade madame Gorghiu”, a spus Diana Șoșoacă.

Circ făcut şi de Dumitru Coarnă, în plenul Camerei Deputaţilor

Circ a făcut şi deputatul Dumitru Coarnă, care s-a lansat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, într-un discurs cu jigniri la adresa parlamentarilor PSD. ”Eu ştiu că sunteţi homosexuali şi aţi văzut la televizor, în grup, ce aţi făcut între voi. Nu puteţi avea copii, nu vă bateţi joc de ţara asta. O să vă vină rândul, trădătorilor!”, a spus Coarnă.

”Nişte extremişti, nişte personaje abjecte, care nu fac altceva decât să provoace”, a replicat liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, în plenul Camerei Deputaţilor.

În timpul dezbaterilor din Parlament, Dumitru Coarnă a acuzat că printr-un proiect de lege se separă copiii de familii.

Deputatul Ionel Dancă de la Forţa Dreptei i-a cerut lui George Simion să oprească circul. ”Opriţi circul, domnule Simion. Ce e prea mult e prea mult. Vă jucaţi cu fricile sociale ale oamenilor şi manipulaţi isteric o temă falsă (..) şi nu este departe până când această manipulare poate să degenereze în acte violente. Opriţi manipularea, opriţi isteria, opriţi circul”, a spus Dancă. El a arătat că proiectul pentru care protestează AUR a fost votat în comisia de egalitate a şanselor cu votul parlamentarilor AUR în unanimitate.

Liderul grupului PSD, Alfred Simonis a venit la tribună şi a arătat că ”acest comportament de tip stadion” este pentru cu totul alt context şi altă sală.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...