Disperaţi că pierd alegerile, cei de la PNL Slatina terorizează cetăţenii cu SMS-uri (FOTO)

Data:

Share post:

Disperați că pierd alegerile locale, reprezentanţii PNL Slatina terorizează cetăţenii cu mesaje electorale, chiar în ziua votului, pe unele terminale mobile intrând SMS-uri şi de mai multe ori pe oră. Numerele de telefon le-au obţinut de la oameni sub pretextul iniţieri unui aşa-zis referendum local.

Mai mulţi slătineni au primit în ziua votului prin SMS mesaje electorale prin care sunt îndemnaţi să-l voteze pe candidatul PNL Slatina.

Numerele la care ajung mesajele liberalului au fost obţinute, la începutul anului, când membrii PNL au cerut datele personale şi numerele de contact ale cetăţenilor, sub pretextul iniţierii unui referendum pentru acordarea de apă gratuită. Referendumul nu a fost iniţiat nici până în ziua alegerilor!

Pentru prima dată, Mario De Mezzo a început, în primăvara anului 2024, să folosească datele de contact strânse de la slătineni pentru aşa-zisul referendum privind acordarea de apă gratuită. Pe 8 martie mai multe persoane au primit mesaje de felicitare de la candidatul PNL la Primăria Slatina.

La acea dată, oamenii şi-a exprimat indignarea pentru faptul că datele lor personale sunt folosite astfel, iar o pângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracater Personal (ANSPDCP) a fost formulată pe numele liberalului. Totodată, a fost iniţiată şi o petiţie online împotriva celui care a furat datele personale ale oamenilor.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...